In deze cottage villa met prachtig rieten dak te Damme vinden we binnenin een mengeling terug tussen de cottage stijl en de eigentijdse landelijke stijl. Dit uit zich zowel in de landelijke keuken als in de landelijke badkamer door het gebruik van aardetinten in combinatie met accentkleuren om de klassieke stijl een eigentijdse toets mee te geven.

In de eerste badkamer wordt het landelijke badkamermeubel en de buitenkant van het bad op pootjes bewerkt met een bruine patine die een kleine roodtoets verkrijgt door het binnenvallend licht. Deze aardetinten worden doorbroken door de felgele tegeltjes die ook doorgetrokken worden in de regendouche  van Kenny&Mason.

Vanaf het begin van het project drukte Mr. Christiaens, de eigenaar van het hotel en reeds 30 jaar een gepassioneerd hotelier, erop dat hij iets heel speciaals wilde creëren namelijk een charmant hotel dat volledig past bij de Brugge-stijl waarbij elke kamer een uniek uitzicht diende te hebben over het historische stadscentrum. Omdat het hotel in een historisch gebouw is gehuisvest zijn er geen twee kamers hetzelfde en elke kamer is ook een eigen individuele stijl gegeven.

douche-badkamerprojecten
badkamerproject
badkamerproject
badkamerproject
badkamerproject

In de 2de landelijke badkamer wordt de cottage stijl volledig doorgetrokken. In deze ruimte wordt er ook een bad op pootjes  voorzien waarbij de vrijstaande badkraan centraal geplaatst wordt zodat je hier gemakkelijk met 2 mensen in kan vertoeven. Net zoals de klassieke kranen uit de eerste badkamer, werden er in deze cottage badkamer klassieke kranen verkozen uit de ruime collectie van het merk Kenny&Mason.

badkamerprojecten
badkamerproject-kranen