opendeurweekend

Bezoek ons opendeurweekend op zaterdag en zondag 22 en 23 April. Dit weekend zijn wij zondag open van 11:00 tot 16:00 uur doorlopend. Plan hier een afspraak in om rustig te komen snuisteren doorheen de verschillende badkamers en toiletjes of boek een rondleiding met 1 van onze interieur adviseurs die u geheel vrijblijvend advies geven.

  Wenst u graag begeleiding bij uw badkamerproject
  of renovatieproject? Wij kijken graag met u mee.

  Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze interieuradviseurs in onze toonzaal

  Uw naam

  Uw email

  U bent meer dan welkom in onze showroom gelegen op de Boomsesteenweg 2, Schelle. De showroom is geopend van dinsdag op zaterdag van 10:00-18:00. U kan zich laten inspireren door onze 20-tal badkamers en toiletjes, van klassiek design, strak landelijke tot een  minimalistische vormgeving.

  Daarbuiten laten wij u ook kennismaken met een uitgebreide collectie kraanwerk, porseleinen spoelbakken, vrijstaande baden, radiatoren, badkamermeubels op maat, authentieke tegels, pasklaar behangpapier, en zoveel meer om de volledige inrichting van uw droombadkamer te realiseren.

  SHOOT-1381-0208
  SHOOT-1381-0200
  SHOOT-1381-0217

  Naast een badkamerbeleving kan u ook rekenen op het advies van onze interieur specialisten. Heeft u een bepaald idee over uw badkamer of had u graag een nieuwe en frisse inkijk, onze adviseurs bekijken samen met u de verschillende mogelijkheden.

  Neemt u liever eerst een kijkje van op afstand dan kan dit zeker door via onderstaande link een virtuele toer te nemen in onze showroom.

  Onze showroom is in tussentijd uitgebreid met een 10-tal strak landelijke badkamers. Deze zijn nog niet mee opgenomen in de virtuele toer en zijn zeker de moeite om een keer te live te komen bewonderen in onze showroom op de Boomsesteenweg 2 te Schelle!

  KLIK HIER OM DE VIRTUELE TOER TE STARTEN

  U kan onze showroom ook steeds bekijken via onze 3D toer waar u stapsgewijs elke ruimte uitgebreid kan zien.

  SHOOT-1566-7589

  Vernieuwde showroom

  Sinds het begin van de lente kan je onze vernieuwde showroom komen bewonderen. Onze keuze voor kwalitatieve en authentieke kranen blijft onveranderd, onze keuze van design viel deze keer voor een meer eigentijdse en strakkere lijn. Bij nieuwe sferen horen nieuwe invloeden daarom verwelkomen wij ook graag enkele exclusieve merken in onze befaamde afwerkingen.

  gietijzeren bad
  SHOOT-1566-7608
  SHOOT-1566-7459

  Inspiratie nodig?

  Wenst u in voorbereiding van uw meeting nog enige inspiratie op te doen?

  Bezoek dan zeker onze pinterest / Facebook en Instagram pagina. Ook staan er op onze website heel wat projecten en sfeerfoto’s.

  Instagram

  Facebook

  Pinterest

  SHOOT-1381-9929