Taps & Baths bestaat 20 jaar en dat mag gevierd worden! Als bekroning op ons 20-jarig bestaan openen we een gloednieuwe showroom aan de Boomsesteenweg 2 in Schelle, langs de A12, centraal gelegen tussen Brussel en Antwerpen.

Benieuwd? Dan nodigen we je van harte uit om onze prachtige nieuwe realisaties te komen bekijken. Om iedereen de kans te geven eens een kijkje te komen nemen, houden wij eind september en eind oktober 2 opendeurweekends waarbij we zowel zaterdag als zondag open zijn. Je bent meer dan welkom om met een drankje al je interieuradvies en vragen op ons af te vuren.

 

Onze opendeurweekends vinden plaats op:
Zaterdag 28/09 en zondag 29/09
Zaterdag 26/10 en zondag 27/10


Kun je er niet bij zijn op één van onze opendeurdagen? Spring dan even binnen tijdens onze reguliere openingsuren. Onze nieuwe Taps & Baths showroom in Schelle is dinsdag t.e.m. zaterdag doorlopend open van 10 uur tot 18 uur.

Haal inspiratie uit onze unieke landelijke badkamers

Liefhebbers van landelijke badkamers kunnen bij ons hun hart ophalen en volop leuke ideeën en inspiratie opdoen. Een 20-tal landelijke badkamers en landelijke toiletten werden volledig uitgewerkt in verschillende landelijke stijlen, gaande van een strakke landelijke stijl tot meer rustieke en klassieke landelijke stijlen, art deco, cottage, … en nog veel meer.

Verkies je bijvoorbeeld kraanwerk in mat zwart, nikkel, in verouderde messing (brons) of gewoon in chroom? Dan zorgen wij ervoor dat dit overal terugkomt in je landelijke badkamer gaande van het toilet tot de aansluitstukken, de verlichting en de accessoires.

Via deze weg zouden wij graag ook nog een aantal mensen en professionele partners hartelijk wensen te bedanken voor hun advies en hun geweldige ondersteuning gedurende het gehele project! 

Meer in het bijzonder: 

Fotogratie werd verzorgd door Claude Smekens – www.claudesmekens.be