Hou jij van een romantische wandeling langs de Seine? De prachtige ornamenten van Pont Neuf? Dan is de Thames collectie van kenny&Mason iets voor u.

Deze gracieuze kranen reeks siert uw badkamer en de kranen vormen het design van uw ruimte. De kranen schitteren in elke finish maar onze favoriete afwerking voor de Thames collectie is polished brass. De gouden afwerking zetten de details van de kranen extra in de verf en worden een ware blikvanger in uw badkamer. Doordat messing nog mooi patineert creëert deze echt een vintage feeling. Wil je dat de kranen steeds glanzend blijven en niet patineren dan kies je beter voor een gouden afwerking.

Thames eengreeps messing

Badkamer

U kan de volledige Thames collectie doortrekken in uw badkamer. In deze kranenreeks zien we ook enkele unieke stukken. In deze collectie zit de enige wastafel mengkraan te bedienen met een hendel alsook de enige thermostatische badkraan. Het thermostatisch element heeft hierbij een decoratief design en typeert zich door de bolletjes bediening.

De Thermostatische badkraan kan in de badrand verwerkt worden en is verkrijgbaar losstaand of als muurmodel.

Bekijk alle badkranen

robinet laiton
nikkelen kraan
robinet laiton vieilli

Afwerking

Hoewel we fan zijn van de Thames kranen in polished brass afwerking geven de andere afwerkingen uiteraard ook een heel luxueuze uitstraling. Elke afwerking brengt een andere sfeer in uw woning. Chrome heeft een zeer klassieke look, nickel geeft een mooie nostalgische uitstraling, polished brass een uiterst chique sfeer en old brass een rustieke stijl.

Welke afwerking past het best bij jou?

Keuken

Ben je helemaal gecharmeerd door de elegantie van de Thames collectie en wil je deze doortrekken door heel de woning? Ook voor de keuken heeft Kenny&Mason enkele Thames modellen. We herkennen de stijl meteen door de sierlijke details maar wat vooral de Thames keukenkraan kenmerkt is de french spout!

Bekijk alle keukenkranen

Inspiratie nodig?

Wenst u in voorbereiding van uw meeting nog enige inspiratie op te doen?

Bezoek dan zeker onze pinterest / Facebook en Instagram pagina. Ook staan er op onze website heel wat projecten en sfeerfoto’s.

Instagram

Facebook

Pinterest

Maatwerk

Bij Taps&Baths kijken we naar een gepaste oplossing voor uw opstelling. Heeft u een specifieke kraan nodig ter vervanging of wil je een bepaald model met een Thames bediening? Wij kijken graag mee naar de mogelijkheden.

Hier kan je een monoblock kraan met bolletjes bediening zien:

klassieke wastafelkraan