old brass muurkraan

De Traditional Collection van Kenny&Mason is geïnspireerd door de klassieke styling van het Engelse platteland cerca 1900. De typische karakteristieken van dit tijdperk brengen meteen de juiste sfeer in de badkamer naar boven. De handgemaakte kruistop bediening is ingelegd met porselein en maakt de afwerking van deze mooie designs.

Deze traditionele kranenreeks is vertaald naar een hedendaags comfort en staat voor een technische en infrastructurele vooruitgang en evolutie. Deze evolutie brengt hoge product eisen en daar is Kenny&Mason een trotste voortrekker van.

Kenny&Mason is gebouwd op een lange geschiedenis van waar vakmanschap. Het is merkwaardig hoe de ambachtslui hierin het voortouw neemt doorheen de evolutie en hand in hand gaat met vaste waarde en tradities.

De traditionele collectie is een ode aan de connectie tussen oud en nieuw.

 

 

 

 

gouden douche
klassieke douchekraan
bronzen douche
landelijke badkraan

De traditionele kranen zijn beschikbaar en verschillende afwerkingen en zijn afgewerkt met porselein inlegwerk. De kranen zijn voorzien met hedendaags en high quality binnenwerken die allemaal conform zijn aan de Europese eisen.

De traditionele reeks kenmerkt zich door zijn kruistop bediening, u kan deze ook in wit of zwart porselein kiezen. Of misschien ontwerpt u een eigen logo voor een persoonlijke touch. Alle kranen kunnen overigens ook voorzien worden met een klassieke hendel bediening. Zo heeft de traditionele collectie nog heel wat verrassing en mogelijkheden voor u klaarstaan.

landelijke badkraan
bathroom-detail5LR
Oxford laveuse à main