Hoe kunnen wij
  u helpen?

  Uw naam

  Uw email

  Uw Vraag

  Messing kranen

  Messing kranen dragen bij aan een extra robuuste uitstraling van uw woning. Deze kranen vormen een naadloze aanvulling op de authenticiteit van uw materialen. In plaats van te kiezen voor een standaard chromen kraan, kunt u overwegen om te investeren in kalkwerk, ruw houtwerk of natuursteen, waarbij messing kranen een verfijnde keuze vormen. De kranen zijn vervaardigd met een basis van gepolijst messing, wat resulteert in een goudkleurige afwerking. Na verloop van tijd zal het oppervlak oxideren en een prachtige natuurlijke patina ontwikkelen.

  gepolijste messing
  gepolijste messing
  old brass

  Bronzen kranen

  Deze verouderde uitstraling voegt karakter toe aan de kraan en zorgt voor een unieke look in uw interieur. De subtiele veranderingen in kleur en textuur weerspiegelen de tand des tijds en geven uw badkamer of keuken een gevoel van geschiedenis. Kies voor messing kranen en breng een vleugje elegantie en warmte in uw leefruimte. Laat uw persoonlijkheid stralen door te kiezen voor kwaliteit en stijl die de tand des tijds doorstaan.

   

  Bekijk onze projecten met old brass kranen

   

  Dit betekent dat u uw badkamer of keuken volledig kunt afstemmen op uw persoonlijke stijl en voorkeuren. Of u nu kiest voor een moderne, klassieke of industriële uitstraling, de mogelijkheden zijn eindeloos.  Ons team staat klaar om u te begeleiden en te adviseren gedurende het hele proces, zodat u uiteindelijk kunt genieten van een ruimte die perfect past bij uw wensen en behoeften.

  Joris van apers
  Vanapers 61
  van apers brass
  Vanapers 56

  Niet alleen is oud messing een prachtige en levendige afwerking, het kenmerkt zich door zijn unieke karakter, waarbij elke kraan een eigen uitstraling krijgt en geen twee identiek zijn. Oud messing bestaat echter in verschillende gradaties. Het begint met een lichte patina die de indruk wekt dat het messing natuurlijk en subtiel veroudert. De medium patina is de meest geliefde optie, waarbij de kranen bij gebruik matter worden en geleidelijk wat donkerder verkleuren.

  Verder zijn er de donkere en zwarte varianten van oud messing. Ook deze afwerkingen worden matter na verloop van tijd. Echter, bij veelvuldige aanraking kan de patina hier juist lichter worden. Het wordt aangeraden om het oppervlak van de kraan niet te reinigen met agressieve producten, maar eerder met milde zeep.

  gradaties olds brass

  Old brass is een favoriete afwerking in onze strakke serie, Brandwood. Hierdoor krijgt de moderne uitstraling een meer rustieke en minder gepolijste look. Deze afwerking heeft een warme en karaktervolle uitstraling die perfect past bij zowel een klassiek als een eigentijds interieur. Het subtiele patina dat in de loop der tijd kan ontstaan, geeft de kraan een unieke en doorleefde uitstraling. Of je nu kiest voor een landelijke stijl of een meer moderne inrichting, de Old brass afwerking voegt een vleugje elegantie en tijdloosheid toe aan elke badkamer of keuken. Laat je inspireren door de veelzijdigheid en de charmante uitstraling van deze prachtige afwerking.

  Deze afwerkingen zijn te vinden op al onze kranen. De traditionele landelijke kranen geven een stoere look en voegen een nonchalante touch toe aan de ruimte.

  old brass douche
  old brass radiator
  sifon old brass
  accessoires old brass
  old brass bathroom

  Showroom: badkamers in landelijke stijl

  Bent u op zoek naar de juiste partner voor uw landelijke badkamer, keuken en/of landelijke toilet? Dan bent u bij Taps & Baths aan het juiste adres! Maak een afspraak of kom ons spontaan bezoeken in onze showroom in Schelle. Wij bekijken samen met u uw ideeën en geven u geheel vrijblijvend ons advies.

  Deze website is ontwikkeld in samenwerking met RobONTWERPT