Service & kwaliteit

Taps&Baths opteert ervoor om enkel te werken met gerenommeerde merken die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Alle producten verdeeld door Taps&Baths dragen het Belgaqua keurlabel of zijn WRAS gecertificeerd. Tevens zijn alle kranen gemaakt van 100% messing en voorzien van keramische binnenwerken. Zo behoren deze tot de meest kwalitatieve producten beschikbaar op de markt. Gezien wij enkel werken met prestigieuze kwaliteitsmerken, kunnen onze klanten rekenen op een fabrieksgarantie van minimaal 10 jaar tot 25 jaar op bepaalde producten. Alle producten zijn origineel en gemaakt door ervaren ambachtsmensen waarbij kwaliteit altijd op de eerste plaats komt. Zelfs na vele jaren actief gebruik behouden de kranen van Taps&Baths hun initiële schoonheid en glans.

Bij Taps&Baths staan onze klanten steeds centraal van professioneel advies en ondersteuning bij het ontwerp, snelle levering indien nodig tot een doorgedreven service bij het gebruik. Als invoerder hebben wij steeds een ruime stock van producten en onderdelen ter onze beschikking waardoor er indien nodig zeer snel uitgeleverd kan worden. Ons atelier gespecialiseerd in maatwerk kan elke uitdaging aan. Dit kan gaan van een eenvoudige aanpassing tot specifieke ontwerpen. Onze technische dienst langs de andere zijde zorgt voor een ondersteuning van a tot z.

Een badkamer van Taps&Baths schept daarom niet alleen de juiste sfeer in uw badkamer maar staat tevens garant voor onbeperkt bad plezier gedurende de gehele levensduur van uw badkamer, keuken of toilet.

 WRAS logo  Belgaqua logo

  Hoe kunnen wij
  u helpen?

  Uw naam

  Uw email

  Uw Vraag

  Deze website is ontwikkeld in samenwerking met RobONTWERPT