Onze projecten

strakke bronzen kraan

  Hoe kunnen wij
  u helpen?

  Uw naam

  Uw email

  Uw Vraag

  Landelijke badkamers, keukens en toiletten

  Taps & Baths voorziet niet enkel particulieren van een prachtige, landelijke badkamer. We werken ook dagelijks samen met architecten, projectmanagers, enzovoort, zodat we samen de gewenste badkamer samenstellen. De krachten bundelen tijdens renovaties of de inrichting van een nieuwe ruimte is voor ons vanzelfsprekend. Zo maken we tijdens onze projecten badkamers, keukens en toiletten waar we trots op zijn.

  In de afgelopen jaren, realiseerden we al tal van projecten die huizen, hotels, villa’s en appartementen met pareltjes van landelijke badkamers, keukens en toiletten verrijkten. En dat in verschillende stijlen, gaande van klassieke badkamers tot strak landelijke badkamers, toiletten en keukens. Met trots geven we u graag een overzicht van onze projecten!

  Samenwerken met Taps & Baths?

  Kom gerust een keer langs in één van onze showrooms. Of u nu al exact weet hoe u uw badkamer, keuken en toilet wil inrichten of nog totaal geen plan heeft, wij geven u graag vrijblijvend advies over de inrichting van uw landelijke badkamer, keuken of toilet.

  Dankzij onze samenwerking met architecten, particulieren en projectontwikkelaars hebben wij een enorme ervaring opgedaan in de realisatie van kleine tot grote projecten. Wij delen onze ervaringen met alle plezier en adviseren u graag bij de verwezenlijking van uw droom badkamer, keuken en/ of toilet.

  Deze website is ontwikkeld in samenwerking met RobONTWERPT