De geschiedenis van Taps & Baths

Taps & Baths werd opgericht in 1998 door Gilbert Schrauwen vanuit zijn passie voor landelijk en retro sanitair. Hierbij wou hij het tijdloze design combineren met de modernste technieken. Er werd in zee gegaan met gerenommeerde fabrikanten die dezelfde waarden deelden. Door zijn kwalitatieve en exclusieve producten, goede service, snelle levering en beschikbare wisselstukken groeide Taps & Baths uit tot Belgische marktleider in dit segment. Vanuit de showroom te Antwerpen (Merksem) werd de gehele Belgische markt beleverd.

Omdat service en een snelle levering zeer belangrijk zijn, werd al snel overgegaan tot het verwerven van nieuwe magazijnen met een opslagcapaciteit van 800m2 te Schoten. Hierdoor was het mogelijk om nog meer stock aan te houden zowel voor bestellingen als wisselstukken.

Om dichter bij onze klanten te staan, werd in 2000 een tweede vestiging geopend. Hierbij werd gekozen voor Knokke-Heist. Ook hier kunnen bezoekers in een ontspannen en aangename sfeer onze producten ontdekken.

Om de groei van Taps&Baths verder te kunnen ontwikkelen werd gekozen in 2011 om de fakkel door te geven aan de jongere generatie die met dezelfde passie en waarden de firma verder doet groeien.

Door de jaren heen heeft Taps & Baths een indrukwekkende klantenportfolio opgebouwd. Hiertoe behoren toonaangevende architecten, bouwondernemingen en projectontwikkelaars maar ook particulieren worden hartelijk ontvangen en begeleid in de realisatie van hun project.

    Plan hier uw afspraak in:

    Laat uw naam en emailadres achter en wij contacteren u om een persoonlijke afspraak te plannen.

    Uw naam

    Uw emailadres

    Deze website is ontwikkeld in samenwerking met RobONTWERPT