Bezoek ons op Batibouw

van 16/02 t.e.m. 26/02 – Paleis 7 Stand 7519

Het Taps & Baths team staat ook op Batibouw voor u klaar om onze nieuwste producten aan u voor te stellen en u door onze prachtige collectie te begeleiden.

Heeft u bouwplannen of bent u reeds bezig met de verbouwing van uw badkamer en/of keuken? Kom dan zeker even langs op onze stand of in onze showroom in Antwerpen of Knokke. Wij kijken geheel vrijblijvend mee naar de inrichting van uw badkamer en bekijken samen met u de verschillende mogelijkheden.

landelijke badkamers - bad op pootjes
_MG_0076
master badkamer - Big White Bad met bronzen finish
Thames landelijke kraan

Hoe gaan wij te werk?

In een eerste gesprek gaan we samen met u kijken naar de sfeer die u in uw droom badkamer wenst te creëren en naar de elementen die hier zeker niet in mogen ontbreken. We maken hierbij gebruik van onze professionele ervaring en kunnen terugvallen op een uitgebreide database aan projecten in uiteenlopende landelijke stijlen gaande van een klassieke stijl tot een strak landelijke badkamer.

Een nieuwe trend die nu meer en meer opkomt is de meer robuuste, industriële stijl met zijn typische ruwe toetsen zoals ruwe houtsoorten, donkere natuurstenen bladen en mooi diepe accenten die bijvoorbeeld via kalk effecten op de muren en/ of een bronzen finish in het kraanwerk, de radiator en zelf in het toilet gecreëerd kunnen worden. De Scandinavische stijl daarentegen is een opkomende trend die wordt gekenmerkt door lichte, natuurlijke kleuren en een minimalistische, luchtige opstelling.

Ons voornaamste doel in deze eerste fase is u te inspireren en u van de verschillende mogelijkheden in landelijke stijlen te laten proeven om zo tot de ideale combinatie te komen.

Van zodra we hier een duidelijk beeld over hebben, tekenen wij voor u een aantal schetsen uit van uw badkamer en toetsen wij de verschillende opstellingsmogelijkheden in uw badkamer af op basis van 3D en 2D tekeningen.

Deze tekeningen worden samen met u overlopen en besproken en daar waar nodig bijgestuurd tot uw droom badkamer op punt staat.

Ook tijdens en na de uitvoeringswerken van het project blijven wij te uwer beschikking en volgen wij uw project mee verder op. Voor ons zijn service en kwaliteit de 2 belangrijkste steunpillaren van ons bedrijf.

 

 

Wenst u zich nog verder te inspireren?

Ontmoet u ons graag in onze winkel?

 

 

Uw partner in landelijke en retro badkamers en keukens

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met RobONTWERPT