gun metal finish
TRENDS 2024

Wat zijn de nieuwe trends voor uw badkamerdesign? Bent u toe aan een verbouwing of nieuwe badkamerproject? Dit zijn de nieuwe stijlen in het sanitaire landschap. We delen graag onze bestselling trends voor 2024.

1. Farm house

landelijke keuken- Joris Van Apers
bad hoevestijl
landelijke hangtoilet

Farm house

en Warme en Gezellige Boerderij: Badkamerontwerpen die Eenvoud en Charme Uitstralen

Wil je de badkamer in je gezellige boerderij upgraden? De warme tinten van onze kranen hebben een tijdloos ontwerp dat perfect past bij de rustieke uitstraling van een boerderij. Of je nu je badkamer wilt renoveren of gewoon je hardware wilt bijwerken, onze kranen helpen je bij het creëren van de gewenste sfeer in je hele huis.

2. Wabi Sabi

boho badkamer
bronzen waskom
Joris van Apers

Wabi Sabi

Wabi Sabi: de schoonheid in imperfectie, de natuurlijke cyclus van groei en verval. Deze trend is al geruime tijd gaande. Maar, hoe kunnen we dit concept toepassen in badkamerontwerpen?

Verleen je kamer karakter met authentieke, rustieke objecten. Natuurlijke materialen zoals koper, messing en brons krijgen na verloop van tijd een prachtige patina, waardoor ze nog aantrekkelijker ogen en hun unieke schoonheid behouden.

3. Traditional

carara wastafel

Traditional

nikkel bad
thermostaat douche klassiek

De traditionele collectie is een waardevolle toevoeging aan elk huis, vanwege de strakke lijnen en neutrale kleuren die moeiteloos in elk decor passen. Of u nu een klassieke klauwvoetbad of een vintage-geïnspireerde gootsteenkraan heeft, deze collectie voegt charme en karakter toe aan uw huis. Bovendien zorgt de subtiele elegantie van de collectie ervoor dat het altijd in stijl zal zijn, waardoor het een verstandige investering is.

4. Warm minimalism

warm minimalisme
bronzen muurkraan
bronzen keukenkraan

Warm minimalism

Simpel en Stijlvol: Een Ontwerp voor Kranen

Houd het ontwerp simpel, maar behoud de essentie. Minimalisme biedt meer nadruk op de functionaliteit van de kranen, waardoor ze praktischer en visueel aantrekkelijker worden. De combinatie van minimale ontwerpen met warme materialen creëert over het algemeen een perfecte balans tussen vorm en functie.

5. No white

No white

Ben jij geen liefhebber van witte elementen in de badkamer? Er zijn diverse manieren om kleur en stijl toe te voegen aan deze ruimte. Overweeg bijvoorbeeld kranen met een mooie afwerking, zoals messing of meubelen van eikenhout. Helaas zijn veel standaard badkamervoorzieningen veelal wit, waaronder badkuipen, toiletten en wastafels. Gelukkig bieden wij de mogelijkheid om alternatieve opties te verkennen. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een bronzen badkuip, een zwart toilet of zelfs een wastafel met een messing afwerking.

brass shower cabine
messing spoelbak - uitgietbak
mat goud

6. Art deco

art deco kraan
art deco wastafelkraan

Art deco

De Art Deco stijl is terug van weggeweest en is geliefd bij velen. Volg de stijl van uw bouwstijl en de tijdloze magie van Art deco. De gestroomlijnde designs en retro badkamers zijn om bij weg te dromen. Bovendien zijn er talloze merken die de Art Deco stijl omarmen met een betoverende elegantie. Kranen met kristallen bedieningsknoppen voegen een extra vleugje mystiek toe aan deze wervelende trend.

6.Japandi

Een samensmelting van Japanse rust en Scandinavisch minimalisme. Eenvoud en functionaliteit zijn kwaliteiten van beide designculturen en vormt een innoverende uitwisseling. Ook hier kijken we naar een schoonheid van authentieke ruwe materialen, ambachtelijk vervaardigd die zo een harmonieus design naar voren brengen.

Japandi keuken Joris Van Apers

Bent u benieuwd naar deze trend? Wij lichten de trend graag nog wat extra toe in onze volgende blogpost.

7. Pop Colour

Waan je in een filmset van Wes Anderson met een gewaagde kleurcombinatie. Kies voor warme kleuren zoals geborstelde messing of een bad met een gekleurde buitenkant. De afwerking van de kranen zorgen voor een mooi contrast en eye-catcher in de badkamer.

wes anderson bathroom

Bent u helemaal in de wolken over deze nieuwste trends maar weet u niet goed hoe u deze in uw badkamer dient te implementeren?

Wij helpen u graag om deze trends toe te passen in uw ruimte of project. Benieuwd hoe deze eruit gaat zien? Kom langs met uw plannetje en wij zorgen voor een visual met  daarin de gepaste artikelen en materialen verwerkt.