vrijstaand bad

Ook dit jaar kan u ons terugvinden op Batibouw! We bevinden ons in hal 7 stand 207.

Kom ons zeker een bezoekje brengen en ontdek onze nieuwigheden.

Hou onze Instagram en Facebook in de gaten. We houden jullie daar live op de hoogte van de ontwikkelingen en laten jullie via die weg elke dag meegenieten van een aantal nieuwe producten en sferen.

1 van de nieuwigheden is de nieuwe strak landelijke collectie van Kenny&Mason nl. De brandwood Collectie.

Op de foto’s hieronder kan u reeds een aantal kranen terugvinden van deze reeks in de afwerking mat zwart.

Deze strak landelijke reeks kranen zijn naast de mat zwarte afwerking standaard verkrijgbaar in de afwerkingen chroom, nikkel, geborstelde nikkel, messing, goud en verouderde messing. Andere afwerkingen zoals “Polished black nickel” en “brushed black nickel” zijn verkrijgbaar op aanvraag.

In onze stand op Batibouw zal deze nieuwe strak landelijke collectie te bezichtigen zijn in de afwerking “verouderde messing”. De hele ruimte zal afgewerkt worden met zachte aardetinten en een speciale Stuc techniek gerealiseerd met de producten van Stoopen&Meeus en uitgewerkt door de schilder Joris Baeten.

minimal design
zwarte badkraan

Deze strak landelijke badkamer wordt een echt pareltje en is dus zeker de moeite om te komen bezichtigen.

Geraakt u er niet? Geen probleem! Volg ons op Facebook of Instagram en we laten jullie via die weg meegenieten door er dagelijks sfeer foto’s met jullie te delen.

Niet ver van Batibouw kan u ook een bezoekje brengen aan onze nieuwe inspiratie showroom met een 23 volledig uitgewerkte landelijke badkamers en landelijke toiletjes in verschillende stijlen. Laat u inspireren en begeleiden door 1 van onze ervaren medewerkers. De inspiratie showroom bevind zich op de Boomsesteenweg 2 in 2627 Schelle.

U vindt hier ook allerhande ideetjes voor de inrichting van het kleinste kamertje en er is een ruim aanbod aan sanitair voor de keuken. U bent op zoek naar de juiste finishing touch? Kies bij ons uit een brede waaier van accessoires voor keuken, badkamer en toilet.

Onze badkamer specialisten geven u vrijblijvend advies en tekenen indien gewenst uw badkamer uit in 3D om u een idee te geven van wat de verschillende mogelijkheden zijn.

strak landelijk badkamermeubel

Reeds 20 jaar staan onze mensen paraat om de klanten met raad en daad bij te staan in de realisatie van de mooiste projecten. Zo wist Taps&Baths door de jaren heen een groot portfolio op te bouwen met daarin zowel landelijke projecten voor particulieren, restaurants, wellnesscentra, kuuroorden als hotels. Elk landelijk project vraagt zijn eigen benadering. Daarbij staat steeds de droom van de klant centraal.

landelijke-badkamer-vrijstaande-wastafel
bad-op-pootjes-Kenny-Mason-landelijke-badkamer
regendouche-messing-landelijke-badkamer

Elk van onze mensen is expert in zijn vakgebied. Zo zijn onze verkoopmedewerkers van begin tot eind verantwoordelijk voor hun projecten. Daardoor zijn zij naast verkoopadvies ook goed op de hoogte van alle technische aspecten.

Onze service beperkt zich echter niet enkel tot advies bij de aankoop. U kan ook levenslang bij ons terecht voor onderhoud en onderdelen van de door ons geleverde producten. Daarom precies hebben wij een zeer uitgebreide stock aan wisselstukken. Dat maakt een snelle levering mogelijk.

Elk merk werd door ons uitvoerig gescreend op kwaliteit, beschikbaarheid van onderdelen en garantie op continuïteit. Dit zorgt ervoor dat onze klanten maximaal kunnen genieten van onze producten.

Wij zijn in onze inspraitieshowroom op de Boomsesteenweg geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10u tot 18u doorlopend of op afspraak na de openingsuren.

regendouche