industriële badkamer

Sinds september 2022 kan je onze vernieuwde showroom komen bewonderen. Onze keuze voor kwalitatieve en authentieke kranen blijft onveranderd, onze keuze van design viel deze keer voor een meer eigentijdse en strakkere lijn. Bij nieuwe sferen horen nieuwe invloeden daarom verwelkomen wij ook graag enkele exclusieve merken in onze befaamde afwerkingen.

1. Brandwood collectie in verschillende afwerkingen

ibiza badkamer
Jim Dierckx
landelijke handenwasser

Brandwood

De Brandwood collectie van Kenny&Mason was ons reeds bekend in de zwarte finish maar bestaat nu ook in alle afwerkingen. Iedere afwerking creëert zijn eigen atmosfeer en verhaal. Zo brengt de old brass afwerking je in een Zuiderse mood, dark nickel geeft dan weer een industriële look die prachtig combineert met smeedijzer en polished brass voegt dat vleugje elegantie toe aan jouw badkamer.

2. THG Paris

inloopdouche met smeedijzer
basin tap pvd coating
gouden douchekraan

THG Paris

Franse klasse konden we niet wegdenken in de uitbreiding van ons assortiment. THG paris staat voor een uitmuntende afwerking. Sinds 1956 heeft THG Paris zich gevestigd als HET merk van kranen en hoogwaardige badkameraccessoires. Fijne stenen, kristal, porselein ,optisch glas, natuurlijke marmer: het merk selecteert zorgvuldig alle materialen uit hoge kwaliteit om uitzonderlijke stukken te maken. THG Paris is een luxe huis en ademt een tijdloze levensstijl.

3. Volevatch

SHOOT-1566-7897

Volevatch

Volevatch douche
Chanel badkamer

Volevatch is zo’n beetje de rolls royce van de kranenwereld. Deze exceptionele kranen zijn voor sommige een must have statement die bij de rest van de woning moet passen. Het Volevatch huis implementeert zijn visie voor de kunst van het baden met een unieke en authentieke kennis. Dit wordt versterkt door het werk, de passie en de traditie van de getalenteerde ambachtslieden. Hoewel Volevatch bekend staat voor elegantie en gracieuze details kozen wij voor de Collectie van architect Piet Boon. De collectie van Piet heeft een robuust karakter die zich vooral kenmerkt door de zwarte bedieningsknopen.

4. Dark nickel

opbouwkom badkamermeubel
duwplaat dark nickel
inloopdouche smeedijzer

Dark nickel

Wij zeiden al eerder dat de verschillende afwerkingen een van onze sterktes is. Daarom besloten we om er nog eentje aan toe te voegen, namelijk DARK NICKEL. Op alle kraanreeksen van Kenny&Mason klassiek of strak kan deze afwerking worden toegepast. Maar dat is niet het enige, omdat we vonden dat deze afwerking paste bij een industrieel design ontwikkelden wij een crosstop kranen werk bestaand uit inbouwmodellen die het hedendaagse aspect nog meer laat uitkomen.

5. Barbra lever

Barbra lever

Voorheen was er een erg veel vraag naar een authentieke kraan zonder porselein. De porseleinen hendels zijn sierlijk en hebben vaak een organische lijn en dat kan soms net iets te klassiek zijn. Op vraag van trendsetters, interieur genieën en vooruitstrevende architecten ontwikkelden we de Barbra lever. De klassieke hendel wordt vervangen door een straklijnige staaf waardoor je een compleet andere en strakkere vormgeving krijgt.

Wastafelkraan donker brons
maatwerk kraanwerk
donker brons badkamer

Deze op maat voorziene aanpassing kan toegepast worden op uw kraanwerk en zelfs de hendel van de toilet.

6. Zonder porselein

gouden kraan zonder porselein
klassieke art deco badkuip met zilveren kraan

Zoals hierboven vermeld was er geen ontkomen meer aan de vraag voor kwalitatief kraanwerk in verschillende afwerkingen zonder porselein. Daarom bedachten we een op maat gemaakte oplossing, gingen we naar andere merken kijken maar toch wilden we een tussenoplossing vinden. Voor wie houdt van landelijke kranen maar net niet van de klassieke details. We bespraken welke collecties van onze vaste merken hieraan voldeden en kozen de volgende twee lijnen uit. De keuze ging uit naar een Art deco lijn en een meer frivole en sierlijke collectie.

6.Drukplaat

Prachtige landelijke hangtoiletten een eiken toiletbril, daar hoort ook een bijpassende bediening bij. Vaak wordt er een acryl plaat bevestigd wat de charme en klasse van uw nieuwe en stijlvolle toilet meteen teniet doet.

Daarom creëerden wij een systeem die meteen aansluit bij uw kraanwerk en accessoires. Deze duwplaat bestaat in twee modellen u kan het al raden: een klassiek model en een strak landelijke vorm voor de meer tijdloze interieurs.

duwplaat inbouwtoilet
gouden duwplaat toilet

Ben je benieuwd om al onze nieuwigheden te bekijken? Kom dan zeker een bezoekje brengen in 1 van onze showrooms en wij geven u geheel vrijblijvend advies op maat van uw behoeften en stijl.