U bent op zoek naar het perfecte bad voor in uw landelijke badkamer? Droom dan samen met ons weg en ontdek een aantal prachtige modellen die u in elk landelijk interieur kan integreren.

De “Master Piece”

U zoekt dé blikvanger voor uw landelijke badkamer? Dan is een vrijstaand bad de perfecte match! Ontdek het “Big White” bad, het “Countess” bad en het “Duke” bad, uit de collectie van Kenny & Mason. Stuk voor stuk unieke vrijstaande baden die met hun uitzonderlijke design uw badkamer naar een hoger niveau brengen.

Vrijstaand bad op plint - Big White - Special Finis

The “Big White” met bronzen finish

Countess Bad - Quarryl

“Het Countess bad”

The Duke

“The Duke”

Vrijstaand bad op plint - Big White

De “Big White”

De Big White kan u in de foto’s hierboven in 2 verschillende uitvoeringen terugvinden:

 • De tijdloze, klassieke witte versie.
 • De luxe versie, afgewerkt met een bronzen finish aan de buitenkant.

U kan dit prachtige, vrijstaande bad verder personaliseren op basis van de stijl & kleuren van uw badkamerinrichting. Het bad is vervaardigd uit hoogwaardig Quaryl, een materiaal dat u gemakkelijk kan overschilderen en zeer onderhoudsvriendelijk is.
Het Countess bad straalt met een matte finish meteen een gevoel van rust en luxe uit. Door zijn rechte klassieke lijnen zowel in de rand als de voet van het bad past dit bad zowel in een meer klassieke setting als in een strak landelijke badkamer. Ook hier kan er gespeeld worden met leuke finishes aan de buitenkant van het vrijstaande bad.

Een nieuwkomer in het gamma van Kenny & Mason is het unieke vrijstaande bad “The Duke”. Dit is een volledig handgeslagen koperen bad. De binnenzijde kan worden afgewerkt in nikkel, in koper of in messing.

Langs de buitenzijde kan de mantel volledig aangepast worden aan de kleur die u wenst. In bovenstaande realisatie werd deze langs de buitenzijde in het matzwart afgewerkt en aan de binnenzijde in de nikkelen afwerking.

De kleine badkuip

U hebt een kleine badkamer en weinig plaats om een bad te voorzien? U droomt wel al jaren van een vrijstaand bad op pootjes? Dan is het Provence bad uit de collectie van Kenny & Mason het perfecte bad voor u!

Met zijn 1,53 meter lengte past dit bad op pootjes gemakkelijk in de meeste ruimtes. Dit zonder in te boeten aan ligcomfort. De hogere rug aan de achterzijde en de ronde, brede randen zorgen voor extra ondersteuning.

Bovendien kan u bij dit model de badkraan uit de badrand laten komen waardoor u ook hiermee geen extra ruimte verliest.

Heeft u graag advies m.b.t. tot de indeling van uw badkamer? Aarzel dan niet en breng ons een bezoekje in 1 van onze 2 showrooms. Wij werken voor u, geheel vrijblijvend, een aantal mogelijkheden uit.

Provence bad op pootjes

“Het Provence bad”

Bad op pootjes - Provence

2 persoonsbad voor dubbel badplezier.

Een klassieke vorm in combinatie met de riante grootte maakt dat volgende baden ideaal zijn om met 2 in te relaxen. Ook wanneer u even wilt uitblazen na een lange dag is dit een perfecte badkeuze. De afgeronde, brede rand zorgt voor een aangename steun wanneer u wat meer onderuit wenst weg te zakken.

Kies uit:

 • London: Bad op pootjes, zeer onderhoudsvriendelijk dankzij het materiaal: Composiet Quaryl. (Buitenkant kan men schilderen)
 • Dartfort: Bad op plint, ideaal voor een iets strakkere inrichting.
 • Devon: Gietijzeren bad op pootjes, emaille versterkt met titanium. (Buitenkant kan men schilderen)
TapsBath_2011_SVH_14

Het “London bad”

Vrijstaand bad op plint - Dartfort Bad

Het “Dartfort Bad”

Gietijzeren Bad op Pootjes

Het “Devon bad”

Het ultieme Relax bad

TapsB_21

Gezellig wegdromen met een goed boek en een glas wijn?

Het New York ligbad, met zijn typische Victoriaanse leeuwenpoten, is hét ultieme feel good bad.

Door zijn extra ronde vormen en lager uitgesneden achterkant geeft dit bad op pootjes u de ultieme gelegenheid om heerlijk weg te zakken en volledig tot rust te komen na een lange dag

Het praktische inbouwbad

U bent een echt badmens en houdt u ervan om lang weg te zwijmelen in een heerlijk relaxerend bad? Het inbouw bad heeft als voordeel dat u voldoende ruimte heeft om wat extra spulletjes makkelijk op de rand weg te leggen. Uw glas wijn en boek kan u dus veilig opbergen.

Bij Taps & Baths wordt er steeds met Quaryl inbouwbaden gewerkt omdat deze naar onderhoud en comfort van de beste makelij zijn. De omkasting wordt ontworpen in samenspraak met de klant en volledig aangepast aan de behoeften en stijl die de klant verkiest.

Had u hier graag verder de mogelijkheden omtrent uw bad op maat ? Maak dan hier een afspraak.

  Plan hier uw afspraak in:

  Laat uw naam en emailadres achter en wij contacteren u om een persoonlijke afspraak te plannen.

  Uw naam

  Uw emailadres

  Inboouw bad - London Collectie
  Inbouw London Bad
  Taps&Baths_c_LucRoymans_T&B-Perk-28

  Neem gerust ook een kijkje op onze pagina over baden of doe inspiratie op onze projecten pagina

  Kom ons ook zeker en keer bezoeken in 1 van onze showrooms om de verschillende baden uit testen en te ontdekken welk bad het beste bij u past!