De traditionele reeks van Kenny&Mason is een compleet gamma aan klassieke kranen. Deze van oorsprong Engelse kranen kunnen gebruikt worden in elke landelijke badkamer. In de collectie bevinden zich zowel modellen welke in aanmerking komen voor een klassieke Engelse badkamer als voor liefhebbers van een strak landelijke badkamer. Technisch behoren deze Engelse kranen tot een van de meest kwalitatieve producten verkrijgbaar. Alle modellen uit de Kenny&Mason collectie beantwoorden aan alle Europese technische normen en zijn Belgaqua gekeurd. Deze Engelse kranen worden vervaardigd uit 100% kwalitatieve messing en worden met de hand gepolijst. Dit zorgt voor een afwerking van hoge kwaliteit.

Om deze kranen gedurende hun levensduur maximaal te beschermen worden zij voorzien van een royale laag chroom hierdoor behouden zij hun glans voor een zeer lange tijd. Langs de binnenzijde worden deze Engelse kranen voorzien van Duitse keramische binnenwerken welke in de sector bekend staan als de referentie inzake kwaliteit en duurzaamheid.

Vergis u niet deze topkwaliteit wordt u aangeboden aan uiterst scherpe prijzen zo heeft u een kraan van topkwaliteit tegen de prijs van een standaard model.