old brass muurkraan

De meest authentieke Colletie uit het gamma van Kenny&Mason – De Traditionele Collectie

De Traditionele Collectie van Kenny&Mason is geïnspireerd op de klassieke styling van het Engelse platteland circa 1900. De typische karakteristieken van dit tijdperk brengen meteen de juiste sfeer in de klassieke badkamer naar boven. Typerend aan deze collectie zijn de handgemaakte rechte kruiskopjes op de bediening met ingelegde handgemaakte porseleinen pastilles.

Deze traditionele kranenreeks is vertaald naar een hedendaags comfort en staat voor een technische en infrastructurele vooruitgang en evolutie. Deze evolutie brengt hoge product eisen en daar is Kenny&Mason een trotste voortrekker van.

Kenny&Mason is gebouwd op een lange geschiedenis van waar vakmanschap. Het is merkwaardig hoe de ambachtslui hierin het voortouw nemen doorheen de evolutie en hand in hand gaat met vaste waarde en tradities.

Deze klassieke collectie is een ode aan de connectie tussen oud en nieuw.

 

 

 

gouden douche
klassieke douchekraan
bronzen douche
landelijke badkraan

Net zoals de andere collecties van Kenny&Mason zijn de klassieke kranen uit deze traditionele collectie beschikbaar in verschillende afwerkingen. De klassieke kranen zijn voorzien met hedendaags en high quality keramische binnenwerken die allemaal conform zijn aan de Europese eisen.

U kan deze traditionele kranen standaard verkrijgen in witte of zwarte porselein. Of misschien ontwerpt u liever een eigen logo voor die extra persoonlijke touch? Dat kan! Als u ons een ontwerp bezorgt van een logo of tekst dan kan dit op aanvraag mee verwerkt worden in het porselein op uw kraanwerk.

landelijke badkraan
bathroom-detail5LR
Oxford laveuse à main

Verder kunnen alle klassieke kranen kunnen ook voorzien worden met een klassieke hendel bediening i.p.v. de rechte kruiskop bediening. Dit geeft een iets landelijkere uistraling en is iets makkelijker in bediening in sommige situaties. Zo heeft de traditionele collectie nog heel wat verrassing en mogelijkheden voor u klaarstaan. Vraag hiernaar bij 1 van onze interieur adviseurs!

bronzen muur kraan

Heeft u graag wat interieur adviseur of weet u niet goed hoe te beginnen aan de renovatie van uw landelijke badkamer? U bent altijd welkom in onze inspiratieshowroom op de Boomsesteenweg 2 te Schelle om wat inspiratie op te doen en vrijblijvend advies te krijgen van 1 van onze interieur adviseurs.

Als u graag digitaal al wat extra inspiratie wenst op te doen neem dan zeker een kijkje op 1 van onze social media kanalen!

Instagram

Facebook

Pinterest