Bronzen kranen

Bent u op zoek naar bronzen kranen? Bij Taps&Baths vindt u de juiste  modellen voor uw bronzen badkamer! We hebben namelijk enorm veel keuze en wij zijn er zeker van dat er een bronzen kraan in ons assortiment zit die perfect bij uw stijl past. Of u nu voor een renovatie staat of een gloednieuwe badkamer neerzet, Taps&Baths heeft de oplossing voor uw badkamer project. Onze interieuradviseurs begeleiden u graag in uw zoektocht.

Wilt u graag een klassieke of nostalgische Bronzen badkamer of zoekt u eerder naar minimalistische, tijdloze lijnen in een authentiek brons jasje?

Wij tonen u graag onze opties aan bronzen kraanwerk:

Klassieke bronzen kranen

Een klassieke kraan met een stoere uitstraling? Alle kraancollecties zijn beschikbaar in onze bronzen afwerking. Deze passen prachtig bij natuurlijke elementen zoals ruw hout, leemwerk, natuursteen…

Bij de klassieke bronzen kranen heeft u de keuze tussen wit of zwart porselein. Ook de radiatoren en accessoires kan in dezelfde afwerking verkrijgen.

  Hoe kunnen wij
  u helpen?

  Uw naam

  Uw email

  Uw Vraag

  Strakke bronzen kranen

  Een bronzen kraan hoeft steeds klassiek te zijn. Deze authentieke afwerking heeft enorm veel karakter doordat het een levende materie is. Wil je een eenvoudig design met een warme uitstraling dan zit je goed bij de Brandwood collectie!

  mortex douche
  bronzen muurkraan

  Naast de Brandwood collectie hebben wij een unieke op maat gemaakt reeks die the best of both worlds combineert. We nemen de klassieke kranen en combineren deze met een strakke bediening. Deze zorgt voor een robuuste stoere look.

  De koperen kranen krijgen een patine waardoor de kraan een verouderde look krijgt. Hierin zijn verschillende gradaties namelijk: light- medium-dark.

  Bronzen keukenkranen

  Ook voor de keukenkraan is er een heel gamma in onze geliefde afwerking old brass. Daarbij heeft u ook de keuze in een klassiek model of eerder een strakke stijl.

  Bekijk hier onze keukenkranen:

  old brass keukenkraan
  bronzen keukenkraan
  bronzen keukenkraan met sprayset

  Bronzen badkamer

  Liever geen witte elementen in uw badkamer? Creëer een warme bronzen badkamer met een messing bad en messing waskom.

  bronzen waskom
  bronzen bad

  Het lijkt alsof de bronzen kranen nog niet door iedereen ontdekt zijn. Vaak is een kraan of radiator een praktisch element in de ruimte en wordt er automatisch gekozen voor een chrome afwerking. Deze bijzondere kleur is een stijlvol statement in uw badkamer, kranen en andere elementen worden een deel van je design.

  Kiest u voor brons, dan kiest u in ieder geval voor uniek en exclusief.

  Wil je naast nog meer onderdelen uitzoeken om je sanitair helemaal compleet te maken? Je kunt bij Taps&Baths ook terecht voor:

  Deze website is ontwikkeld in samenwerking met RobONTWERPT