Bezoek onze opendeurweekends op zaterdag 6 en zondag 7 maart of op zaterdag 20 en zondag 21 maart. Plan hier een afspraak in om rustig te komen snuisteren doorheen de verschillende badkamers en toiletjes of boek een rondleiding met 1 van onze interieur adviseurs die u geheel vrijblijvend advies geven.

  Plan uw
  afspraak?

  Uw naam

  Uw email

  Uw Vraag

  U bent meer dan welkom in onze showroom gelegen op de Boomsesteenweg 2, Schelle. De showroom is geopend van dinsdag op zaterdag van 10:00-18:00. U kan zich laten inspireren door onze 20-tal badkamers en toiletjes, van klassiek design, strak landelijke tot een  minimalistische vormgeving.

  Daarbuiten laten wij u ook kennismaken met een uitgebreide collectie kraanwerk, porseleinen spoelbakken, vrijstaande baden, radiatoren, badkamermeubels op maat, authentieke tegels, pasklaar behangpapier, en zoveel meer om de volledige inrichting van uw droombadkamer te realiseren.

  luxe badkamer
  klassieke kranen - landelijke keukenkranen - nostalgische keukenkraan
  robinet laiton

  Naast een badkamerbeleving kan u ook rekenen op het advies van onze interieur specialisten. Heeft u een bepaald idee over uw badkamer of had u graag een nieuwe en frisse inkijk, onze adviseurs bekijken samen met u de verschillende mogelijkheden.

  Neemt u liever eerst een kijkje van op afstand dan kan dit zeker door via onderstaande link een virtuele toer te nemen in onze showroom.

  KLIK HIER OM DE VIRTUELE TOER TE STARTEN

  U kan onze showroom ook steeds bekijken via onze 3D toer waar u stapsgewijs elke ruimte uitgebreid kan zien.

  landelijke toiletten

  Corona maatregelen!

  Bent u toe aan een badkamerrenovatie of start u van nul? Voor al uw badkamerwensen kan u op een veilige manier onze showroom bekijken.

  Wij hanteren de Covid-19 maatregelen om zo weinig mogelijk risico te treffen. Onze ruime showroom van 800m² biedt de mogelijkheid per klant 10m² toe te kennen en een veilige afstand van 1,5m te bewaren. Wij vragen u bij het betreden van de toonzaal een mondmasker te dragen ook staat er een handgel staat tot uwer beschikking.

  gietijzeren bad
  landelijke douchekraan
  retro radiator

  Inspiratie nodig?

  Wenst u in voorbereiding van uw meeting nog enige inspiratie op te doen?

  Bezoek dan zeker onze pinterest / Facebook en Instagram pagina. Ook staan er op onze website heel wat projecten en sfeerfoto’s.

  Instagram

  Facebook

  Pinterest

  Boomsesteenweg