Landelijke Keukens

De keuken, het hart van ieders huis

Een landelijke keuken is de hoeksteen van elke landelijke woning. Het is de plaats waar veel gezellige momenten uit het gezinsleven zich afspelen. De ouders koken terwijl de kinderen aan de keukentafel hun huiswerk maken. Menige gezellige dinertje met vrienden of gewoon een plaats waar we tot rust komen na een vermoeiende werkdag met een goed glas wijn.

We willen natuurlijk dat onze droomkeuken een weerspiegeling is van onze persoonlijkheid. Een ruimte die ons aanvult en perfect past in onze levensstijl. Ze moet praktisch zijn maar eveneens een streling voor het oog. Gezien een landelijke keuken een verzamelbegrip is van allerhande stromingen, vindt iedereen die van een warme gezellige keuken houdt hierin wel zijn gading. We kunnen de landelijke keukens opdelen in twee grote groepen. Enerzijds de modern of strak geïnspireerde keukens waarbij men voornamelijk gebruik maakt van strakke lijnen om een minimalistische uitstraling te creëren en anderzijds een meer traditioneel geïnspireerde keuken. Hierbij laten de ontwerpers zich inspireren door ofwel meer klassieke elementen of anderzijds bepaalde functionele aspecten van een keuken.

  Hoe kunnen wij
  u helpen?

  Uw naam

  Uw email

  Uw Vraag

  De eerste stap in de realisatie van uw droom landelijke keuken is het verwerven van inspiratie. Dit kan op velerlei manieren. U kan zich verdiepen in gespecialiseerde magazines, diverse woonboeken of gespecialiseerde websites waar u tal van leuke ideeën vindt. U kan natuurlijk ook een specialist aanspreken in de vorm van een architect of een keukenspeciaalzaak.

  Het is natuurlijk altijd fijn om te weten wat u wil voordat u een specialist bezoekt. Aan de hand van bovenstaande tips kan u reeds tal van voorbeelden verzamelen van mooie landelijke keukens welke u kan verenigen in een ideeënbord of moodboard.

   

  Kraanwerk en spoelbakken voor de landelijke keuken

  Landelijke keuken

  Bij Taps&Baths kunnen zowel particulieren als professionelen terecht voor de keuze van de mooiste landelijke kranen en spoelbakken. Hierbij worden ze op professionele wijze geadviseerd in de selectie van de landelijke of retro keukenkraan die het beste past bij hun project. Eveneens ontvangt u uitgebreid advies in de keuze van de afwerking. Zo vraagt door de band een strak landelijke keuken een keukenkraan in chroom of geborstelde nikkel terwijl voor een rustieke keuken er sneller gewerkt wordt met gepolijste- of verouderde messing omdat dit het robuustere karakter onderstreept. Elke keukenkraan in het gamma van Taps&Baths zijn goedgekeurd voor de Europese markt en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

   

  Diverse landelijke stijlen

  Elk van bovenstaande stijlen heeft zijn specifieke kenmerken maar één eigenschap hebben al deze stijlen gemeen. Het landelijke karakter wordt bepaald door een samenspel van lijnen en gebruikte materialen met telkens als resultaat dat er een warme gezellige keuken wordt gecreëerd waarin het fijn vertoeven is.

   

  Kwaliteitskranen

  Een keukenkraan is de meest intensief gebruikte kraan in elk huishouden. Het is daarom aangewezen om te investeren in een kwalitatief model. Dit garandeert vele jaren feilloos gebruik en transformeert uw keuken. Zo kan u kiezen voor een discreet model of eerder een pronkstuk dat centraal staat in uw landelijke keuken. Vaak wordt eveneens een handdouche voorzien welke het gebruikscomfort opmerkelijk verhoogd. Dit is praktisch voor het spoelen van groenten of het schoonmaken van uw gootsteen.

  Taps&Baths is invoerder van een uitgebreide selectie van landelijke keukenkranen van de meest prominente Engelse fabrikanten. Elke keukenkraan is gemaakt van 100% kwaliteitsmessing en voorzien van keramische binnenwerken van uitstekende kwaliteit.

  Meer weten over onze mogelijkheden?

  Klik hier voor vragen met betrekking tot landelijke keukens

  Klik hier voor meer informatie met betrekking tot onze showrooms

  landelijke keukenkraan

  Voor elk wat wils

  Of u nu kiest voor een strak landelijke, klassieke Engels of boerderij keuken het kraanwerk is een van dé bepalende factoren voor de uitstraling van uw landelijke keuken. Door de keuze van de juiste afwerking kan eenzelfde kraan zowel in een strakke als in een klassieke keuken geplaatst worden. Alle modellen bij Taps&Baths zijn verkrijgbaar in de afwerkingen chroom, nikkel, geborstelde nikkel ook wel matte nikkel genaamd, 18karaat verguld, gepolijste messing en verouderde messing. Zo kan u steeds de gewenst sfeer creëren in de landelijke keuken van uw dromen.

  Deel dit artikel

  Deze website is ontwikkeld in samenwerking met RobONTWERPT