Maak een afspraak

design badkamer

Bent u volop bezig met de renovatie van uw landelijke badkamer of bent u nog in de planningsfase?  Heeft u al enige inspiratie opgedaan maar heeft u nood aan meer advies en product informatie? Wij staan u graag bij in de keuze van uw sanitaire ruimte. Laat hier gerust uw gegevens achter en dan leggen wij graag een vrijblijvende afspraak met u vast.

Tijdens de afspraak kan u rustig rondkijken in onze showroom. Komt u enkel een kijkje nemen om de producten in het echt te bekijken of wilt u graag vrijblijvend begeleidt worden door één van onze interieurspecialisten? Wij kijken er alvast naar uit om u te mogen verwelkomen!

Hoe gaat het verder?

Na uw bezoekje krijgt u van ons een volledige product lijst mee zodat u alle modellen en prijzen van bijvoorbeeld de douchekranen, naast elkaar kan bekijken en vergelijken. Heeft u reeds een keuze gemaakt dan stellen wij voor u een foto offerte samen met de geselecteerde artikelen zodat u een mooi en duidelijk overzicht heeft.

Indien gewenst bekijken wij ook samen met u de indeling van uw badkamer en werken wij voor u een simulatie uit van uw landelijke badkamer in 3D zodat u een beter beeld krijgt van hoe uw droom badkamer er kan uitzien.

gietijzeren bad

Inspiratie nodig?

Wenst u in voorbereiding van uw meeting nog enige inspiratie op te doen?

Bezoek dan zeker onze pinterest / Facebook en Instagram pagina. Ook staan er op onze website heel wat projecten en sfeerfoto’s.

Pinterest

Instagram

Facebook

U kan alvast een kijkje nemen in onze showroom met een virtuele toer.

  Plan uw
  afspraak?

  Uw naam

  Uw email

  Uw Vraag

  Retro toilet high level
  Deze website is ontwikkeld in samenwerking met RobONTWERPT