slipper bad

Authentic

Een traditionele landelijke – of retro badkamer kan op verschillende wijzen gerealiseerd worden. Bij de start van dit project maakten de bewoners kenbaar dat ze graag een traditionele landelijke badkamer wilden combineren met een hoog gebruiksgemak. Er werd daarom geopteerd voor een zeer onderhoudsvriendelijke keramische vloer in combinatie met een houten lambrisering en het gebruik van lichte kleuren. Het retro badmeubel werd door de man des huizes , een getalenteerd schrijnwerker, ontworpen en volledig op maat gemaakt. Voor de wastafelkranen kozen ze voor een model van St-James volledig uitgevoerd in gepolijste messing. Deze afwerking heeft een prachtige geel bruine patina en geeft een authentieke, traditionele look aan elke landelijke badkamer. Het geheel werd afgewerkt door enkele porseleinen badkameraccessoires van Kenny&Mason.

Voor het ligbad selecteerden ze de Big white uit het Kenny&Mason gamma. Dit ruim vrijstaand bad van 1,9 meter lang werd geplaatst in de dakkapel. Het geheel werd afgewerkt met een St-James muurkraan eveneens in gepolijste messing. De inloopdouche werd voorzien van een opbouw regendouche van St-James met een in de hoogte verstelbare handdouche. Steeds handig wanneer men wil douchen zonder de haren nat te maken.

 

  Hoe kunnen wij
  u helpen?

  Uw naam

  Uw email

  Uw Vraag

  gouden douche
  gouden wastafelkraan

  Uit praktische overwegingen kozen de bewoners voor een retro toilet van Kenny&Mason in de badkamer te integreren. Dit model heeft als bijzondere eigenschap dat de spoelbak niet rechtstreeks op het toilet wordt gemonteerd maar er als het ware boven zweeft. Een set prachtige steunen houden de jachtbak op zijn plaats. Om het landelijke toilet compleet te maken werd een mahonie houten toiletbril voorzien. Deze toiletzittingen zijn universeel en kunnen op de meeste toiletten gemonteerd worden. Zo kan u met een kleine ingreep elk toilet een landelijke, traditionele toets geven.

  landelijke badkamer meubel
  hoge jachtbak
  landelijke badkamer
  Deze website is ontwikkeld in samenwerking met RobONTWERPT