landelijke handenwasser

Cottage badkamer

Een cottage of Engelse geïnspireerde badkamer kan op verschillende wijzen bekomen worden. Vooreerst is het zeer belangrijk om inspiratie te vergaren over de verschillende stijlen van cottage badkamers. De typische Engelse stijl heeft men in dit project bekomen door gebruik te maken van een houten lambrisering met blauwe natuurstenen vloer. Het badkamermeubel is afkomstig uit de collectie van Kenny&Mason. Het is eenvoudig te plaatsen en kan aangekocht worden in diverse modules. Zo stel je zelf het meubel samen dat bij jouw past. In het meubel werden dezelfde verticale lijnen verwerkt als de lambrisering wat zorgt voor een mooie uniforme uitstraling. De bijhorende spiegelkasten zijn praktisch en passen mooi in het geheel.

landelijk badkamer meubel

  Hoe kunnen wij
  u helpen?

  Uw naam

  Uw email

  Uw Vraag

  bad op pootjes
  chrome badpootjes

  Voor het bad werd het London bad gekozen uit het gamma baden op pootjes van Kenny&Mason. De chromen poten accentueren de lijnen van het bad en trekken meteen de aandacht. Zo wordt het bad op pootjes het pronkstuk van deze landelijke badkamer. De badkraan die op de badrand gemonteerd werd, komt eveneens van dezelfde fabrikant.

  landelijke douchekraan
  landelijke badkraan
  landelijke wastafelkraan

  Retro douche

  De retro douchecabine werd in de hoek geplaatst en is voorzien van een instap langs de voorzijde. De elegante deur met klassieke omlijsting in chroom past perfect binnen de gewenste sfeer. Een dergelijke douchecabine geniet de voorkeur van vele mensen gezien de eenvoudige installatie en het plaats besparend karakter. De thermostatische regendouche van St-James met 20cm grote douchekop zorgt voor een aangename en ontspannende douche.

  landelijke toilet accessoires
  klassieke handenwasser
  towel ring
  Deze website is ontwikkeld in samenwerking met RobONTWERPT