Rustieke B&B Parkhuys

Stijlvol & Gastvrij

Een prachtig gerenoveerde villa met een gedroomde locatie dichtbij het historische en culturele Antwerpen. Perfect om uitstapjes te combineren met onthaasting en thuiskomen in een rustoase. Met veel zin om al dit moois te delen creëerden de eigenaars Micheline en Kris hun B&B Parkhuys. Een plek om tot rust te komen en te ontspannen en dit vooral in een nostalgische en traditionele interieur.

De traditionele producten verzoenen zich met hedendaagse technologie en behouden zo een eigentijdse luxe met een oude ziel.

 

Ontdek de traditionele collectie.

Bed'n breakfast antwerpen

  Hoe kunnen wij
  u helpen?

  Uw naam

  Uw email

  Uw Vraag

  porseleinen wastafel
  badkamer accessoires
  landelijke badkraan
  [:nl]vrijstaan bad[:]

  Master Bathroom

  De eye-catcher in de persoonlijke badkamer is The Big White van Kenny & Mason, het bad is uitgevoerd in een hoogstaand composietmateriaal van gemalen natuursteen en hars. Deze landelijke badkamer kreeg
  een vloer in keramische ‘patroontegels’ om het retrogevoel te onderstrepen.  De inrichting vormt een sfeer van vervlogen tijden, extra in de verf gezet door de landelijke kranen. Op de porseleinen wastafel op zuil  pronken de traditionele kranen in verouderde messing.

   

  klik hier voor meer wastafels:

  Angèle

  Deze suite heeft een iets zakelijkere toets, de wastafel staat in het slaapgedeelte precies zoals de ouderwetse interieur indelingen. Net zoals in de master bathroom is een patroon tegel gebruikt.  In deze ruimte krijgt de inloopdouche de volle aandacht. De inloopdouche is verfraaid met prachtig geglazuurde tegels, de lichte kleurschakeringen maken een mooi contrast met de hoogwaardige materie van de traditionele regendouche.  De thermostatische douchekraan met keramisch binnenwerk is vervaardigd uit verouderde messing en heeft een authentieke patine wat ook kleurschakeringen resulteert.

   

  klik hier voor meer douchekranen:

  messing regendouche
  wastafel porselein
  verouderde messing kraan
  toilette rural

  Suite kamer Charlotte

  In deze suite kamer is de badkamer gescheiden van het slaapgedeelte door authentieke glaspanelen. Het bateau bad zuigt alle aandacht naar zich toe doordat het centraal geplaatst is in de erker. De eiken parket en zacht getinte muren worden doorgetrokken in de slaapkamer en badkamer. De losse traditionele sanitair elementen creëren een unieke en luxueuze bad ervaring.  De elegante wastafel van Old England vloeit mooi met de muurpanelen en zelfs de porseleinen hangtoilet heeft een landelijke toets met de eiken toiletbril.

   

  klik hier voor meer badmodellen:

  klik hier voor meer landelijke toiletten:

  vrijstaand bad
  wastafel old england
  traditional old brass koudwaterkraan
  vrijstaand bad
  b&b

   Hoe kunnen wij
   u helpen?

   Uw naam

   Uw email

   Uw Vraag

   Elegant en traditioneel

   De producten van Taps & baths passen naadloos bij de bouwstijl van de villa en dragen in grote mate bij aan de landelijke uitstraling van het pand. Ook de meubels hebben een klassieke look.

   De B&B is de ideaal om te baden in weelde, rijkelijk te ontspannen in het stijlvol bedtextiel en gastronomisch te genieten van de keuken van de gastvrouw. Je beleeft de luxe en comfort van een tophotel gecombineerd met de persoonlijke toets en knusheid van een B&B.

   B&B Parkhuys – Van Praetlei 155 – 2170 Merksem
   www.parkhuys.be – info@parkhuys.be

   Deze website is ontwikkeld in samenwerking met RobONTWERPT