Turquoise badkamer

Oriëntaalse invloeden

Het kleurenpalet van deze badkamer doet dromen van verre landen. De textuur van de turquoise tegels en antieke elementen accentueren de mooie patine van de doucheafwerking namelijk ‘old brass’. Elke kraan is uniek en vertoont verschillende tinten brons wat een verweerde look uitstraalt. Deze ruimte bevindt zich net onder het dak van het torentje, de smalle lange indeling creëert een unieke douche ervaring.

Bij Taps&Baths zijn bijna alle kranen beschikbaar in de afwerking old brass.

Bekijk hier alle douchekranen:

old brass douche

  Hoe kunnen wij
  u helpen?

  Uw naam

  Uw email

  Uw Vraag

  muurkraan
  landelijke douchekraan
  verouderde messing
  Orientaalse badkamer

  Koetshuis

  In het volledig gerenoveerd koetshuis kunnen we de oorspronkelijke houten balken terugvinden. Onder het gebinte is met veel puzzelwerk een kleine badkamer ingericht. De muren zijn naadloos afgewerkt met mortex waarin een old brass inbouw douche is geplaatst. Het ossenoog en de landelijke douchekraan blijven trouw aan de hoevestijl die toch een strakke afwerking heeft. Voor de wastafel is er gekozen voor een muurkraan, deze vormen een strakker geheel en zijn veel gemakkelijker in onderhoud. Het tablet blijft vrij en de kraan siert de glad gestukte muur.

  Bekijk alle muurkranen:

   

   

   

  Messing sculptuur

  De hoevestijl wordt doorgetrokken aan de toilet waar een oude stenen trog een tweede leven gekregen heeft. De muurkraan is een blikvanger in verouderde messing, een waar sculptuur verwerkt in de strakke mortex bewerkte muur. Eveneens is de sifon in hetzelfde materiaal geplaatst, zo wordt een functioneel element een decoratief onderdeel van de ruimte.

  Bekijk hier alle wastafelkranen

  landelijke bijkeuken
  boerderij stijl
  Badkamer in natuursteen

  Smaragdgroen

  In deze kamer springt de marmeren vloer ‘ Verde di Corsica’ in het oog. De vloer maar ook de wastafel en het bad zijn berwerkt met deze natuursteen. In deze badkamer viel de keuze op een nikkelen kraanwerk uit de Discovery reeks van Kenny&Mason. Nikkel heeft een zachte gloed en geeft een warme uitstraling in contrast met het koele marmer. De douche is een waar kunstwerk, het lijkt alsof de marmer gevlochten is. Daarboven is de robuuste Discovery douchekraan geplaatst. Alle nikkelen elementen zijn afgewerkt met ambachtelijk porselein vervaardigd in Europa. Voor de wastafelkraan is er gekozen voor een muurkraan met brede kraanuitloop wat ervoor zorgt dat het water in een brede straal naar beneden stroomt. Deze klassieke kranen krijgen in dit strak landelijk interieur een stoer karakter.

   

  Ontdek de Discovery reeks: 

   

  landelijke badkraan
  landelijke muurkraan
  landelijke badkamer accessoires
  landelijke douchekraan
  landelijke details
  landelijke accessoires
  bronzen keukenkraan

  Origineel bewaarde elementen

  In de bijkeuken is er gekozen voor een afwerking in old brass voor de keukenkraan. De verouderde messing heeft een mooie authentieke patine die mooi match met de origineel bewaarde elementen zoals de natuurstenen gootsteen. Of u nu kiest voor een 1-gats, 2-gats of 5-gats model, elke keukenkraan uit ons gamma transformeert uw keuken naar de juiste landelijke uitstraling. De afwerking chroom en nikkel worden vaak gekozen bij de onderhoudsvriendelijke, Engelse stijl of in een strakke landelijke keukenstijl. Als u echter graag een meer rustieke of nostalgische sfeer in uw keuken wil creëren, kiest u best voor de messingen, koperen, gouden of bronzen modellen. Ook bijbehorende spray sets, afvoerroosters en andere aansluitstukken kan u in dezelfde afwerking verkrijgen als uw keukenkraan. Zo vormt alles mooi één geheel.

  Bekijk al de keukenkranen:

  landelijke keukenkraan
  landelijke keuken
  Deze website is ontwikkeld in samenwerking met RobONTWERPT