landelijk bad

Vintage Chique

In een prachtig historisch kader ontdekken we deze vintage badkamer. Bij het binnentreden worden we meteen overvallen door een sfeer van luxe en ontspanning. Het vrijstaande bad op plint van Kenny&Mason oogt authentiek terwijl het geproduceerd werd met de laatste nieuwe technologie en materialen. Zo voelt het aangenaam warm aan in tegenstelling tot zijn gietijzeren tegenhanger. De prachtige massieve badkraan uit de Discovery reeks van Kenny&Mason oogt imposant en is op de badrand geplaatst. Gezien het bad vrij in de ruimte staat, worden de toevoerbuizen elegant weggewerkt in chromen kokers. Boven het bad vinden we een imposante barok spiegel die zijn plaatst vindt in bijna elke vintage badkamer.

landelijk bad

  Hoe kunnen wij
  u helpen?

  Uw naam

  Uw email

  Uw Vraag

  landelijke douchekamer
  art deco wastafelkraan

  Voor de douche werd gekozen voor een retro douchecabine met Kenny&Mason regendouche. Een handig badkamer accessoire is steeds een doucherekje zodat de verzorgingsproducten niet op de vloer dienen geplaatst te worden. Het vintage badkamermeubel van Kenny&Mason kreeg voor de gelegenheid een warme donkergrijze tint. Het kraanwerk in chroom uit eveneens de Discovery collectie van Kenny&Mason zorgt voor een frisse toets. De bijhorende badkamerverlichting van dezelfde fabrikant ondersteund de totale vintage uitstraling van de badkamer en zorgt voor voldoende licht tijdens het scheren of wassen.

  Als toilet koos men voor een hoogsysteem van Armitage Shanks. Dit klassieke toilet met hoog geplaatste spoelbak onderstreept andermaal het klassieke karakter van deze vintage badkamer.

  Deze website is ontwikkeld in samenwerking met RobONTWERPT