Brandwood collectie

wabi sabi badkamer

Realisatie Woontheater met Brandwood Collectie

Een heel populaire trend momenteel is het gebruik van natuurlijke, aardse tinten in de strak landelijke badkamer en dat niet alleen in het badkamermeubel en de accessoires maar ook in het kraanwerk, de handdoekradiator, het toilet, … . Zo koos ook Woontheater in deze prachtige strak landelijke badkamer voor deze natuurlijke, levende afwerking. Het kraanwerk dat zij hier voorzagen is de Brandwood Collectie van het merk Kenny&Mason.

Zij kozen in de uitwerking van deze strak landelijke badkamer voor een harmonieuze combinatie tussen Stuc techniek en warme, ruwe houten accenten dat van deze badkamer een echt pareltje maken. Er werd het perfecte evenwicht gevonden tussen het gebruik van een natuurlijke gekleurde stuc techniek enerzijds en de warme houten vloer anderzijds. Het geheel werd verder afgewerkt met unieke stukken uit hun eigen collectie zoals de houten stoel aan de ene zijde van de douche en het houten, ruwe handdoeken rek aan de andere zijde van de douche. Allemaal unieke stukken die u kan terugvinden in hun vaste collectie.

opbouwkom

Als opbouwwaskom kozen zij voor een keramische kom met leuke kleur accenten. U zou hier echter ook kunnen kiezen voor een opbouwwaskom in dezelfde afwerking als de kranen waarbij de binnenzijde van de kom afgewerkt is met Tin, wat gemakkelijk is in onderhoud, en de buitenzijde in afgewerkt in een verouderde old brass afwerking. Indien u met een andere afwerking zou werden zoals nikkel of eerder goudkleurige kranen dan kan de buitenzijde van deze opbouwwaskom ook voorzien worden in die afwerkingen. Kenny&Mason beschikt ook over een mooie assortiment aan onderbouwwaskommen in deze tinten. U kan hun brochure terugvinden over deze “brass sinks” via deze link: Brass sinks – Kenny & Mason (kenny-mason.com). Heeft u toch net een iets andere maat of vorm nodig dan wat u in deze brochure kan terugvinden, aarzel dan niet om met ons contact op te nemen voor meer mogelijkheden. Dit is maar een kleine selectie uit hun assortiment. Een mooie realisatie waarin deze opbouwwaskommen verwerkt werden met een “Old Brass” buitenzijde en een tinnen binnenzijde kan u terugvinden door op deze link te drukken -> Turquoise Badkamer | Projecten | Taps & Baths (badwinkel.be)

  Hoe kunnen wij
  u helpen?

  Uw naam

  Uw email

  Uw Vraag

  De kraan die bij deze waskom verwerkt wordt is eentje uit de Brandwood collectie van Kenny&Mason nl. artikel nummer NGT3003. In dit strak landelijke project werd deze voorzien met een verhoging van de bek zodat de bek mooi centraal over de waskom gaat. De bediening werd ernaast voorzien en is een mengkraan bediening.

  Ook de douche in deze badkamer is een speciale samenstelling voor dit project en kan u niet standaard terugvinden in de Brandwood Collectie kan Kenny&Mason maar kan dus ook zonder hoofdregendouche voorzien worden en enkel met een handsproeier bediening op een regelbare “sliding rail” wat een heel leuk en warm resultaat geeft!

  wabi sabi badkamer
  ibiza shower
  ibiza badkamer

  Het zwarte smeedijzeren raam vorm een mooie scheiding tussen de strak landelijke badkamer en de slaapkamer. Het verruimt zowel de badkamer als de slaapkamer maar zorgt er toch voor dat beide ruimtes als een apart geheel kunnen gezien worden.

  Het vrijstaande bad in betonlook zorgt verder mee voor de luchtige sfeer en dat de ruimte meer als 1 open geheel gezien wordt. Bij dit vrijstaande bad is ook de vrijstaande badkraan voorzien uit de Brandwood collectie van Kenny&Mason nl. de NGT3001OB.

  Had u graag wat meer informatie ontvangen over deze kraanreeks of had u graag wat vrijblijvend advies ontvangen van hoe u uw badkamer kan transformeren tot zo’n pareltje? Aarzel dan zeker niet om met ons contact op te nemen via mail (info@bafwinkel.be) of kom een kijkje nemen in onze inspiratie showroom op de Boomsesteenweg 2 te Schelle.

  Deze website is ontwikkeld in samenwerking met RobONTWERPT