Dark old brass

Jdb haarden
Ten architects

Dark Old Brass

In de showroom van JDB Haarden kan u een prachtige realisatie terugvinden uitgewerkt door Ten Architects met het kraanwerk uit de Brandwood Collectie van Kenny&Mason.

Zij kozen in de uitwerking van deze strak landelijke badkamer voor een harmonieuze combinatie tussen Stuc techniek en warme, ruwe houten accenten dat van deze badkamer een echt pareltje maken. Er werd het perfecte evenwicht gevonden tussen het gebruik van een natuurlijke gekleurde stuc techniek enerzijds en de warme houten vloer anderzijds. Het geheel werd verder afgewerkt met unieke stukken uit hun eigen collectie zoals de houten stoel aan de ene zijde van de douche en het houten, ruwe handdoeken rek aan de andere zijde van de douche. Allemaal unieke stukken die u kan terugvinden in hun vaste collectie.

warm minimalism bathroom

  Hoe kunnen wij
  u helpen?

  Uw naam

  Uw email

  Uw Vraag

  In deze realisatie werd er gekozen voor de Black Old Brass patina van Kenny&Mason die heel dicht aanleunt bij de Gun Metal finish. Het is een levende afwerking die nog mooi verder patineert en leeft tijdens het gebruik ervan. De accenten in deze strak landelijke badkamer werden mooi doorgetrokken in het frame van de spiegel, de verlichting en de omkadering van de prachtige haard. Voor de rest werd er gekozen om met warme aardse tinten te werken wat het geheel een mooie, warme uitstraling geeft.

  dark old brass
  openhaard badkamer

  Deze patina kan ook verder doorgetrokken worden in de rest van het kraanwerk uit de Brandwood collectie en zelfs tot in de handdoekradiatoren, aansluitstukken en toiletje uit de Brandwood collectie van Kenny&Mason zodat alles 1 mooi geheel wordt.

  Heeft u interesse om meer informatie te bekomen over de collectie of gelijkaardige collecties?

  Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@badwinkel.be en vraag de nodige documentatie aan of kom een bezoekje brengen aan onze showroom op de Boomsesteenweg 2 te Schelle waar heel deze collectie mooi verwerkt werd in een aantal badkamers in verschillende afwerkingen.

  Deze website is ontwikkeld in samenwerking met RobONTWERPT