Ibiza badkamer

bronzen kraan
ibiza badkamer

Een nieuwe, tijdloze trend is de Bohemien stijl, kort geformuleerd de Boho stijl. Een interieur stijl die we in onze inspiratie showroom op de Boomsesteenweg 2 te Schelle integreerden. Deze prachtige strak landelijke badkamer kan u er daar komen bewonderen.

We geven u hier alvast wat impressiebeelden mee vanuit onze showroom. Kenmerkend aan de Boho stijl zijn de warme materialen en de aardse tinten die zelfs doorgetrokken worden tot in deze prachtige kranen. Wil jij deze Boho stijl verwerken in uw strak landelijke badkamer? Kom dan zeker een kijkje nemen in onze inspiratie showroom en wij helpen u graag geheel vrijblijvend verder met het overbrengen van deze stijl in uw strak landelijke badkamer.

  Hoe kunnen wij
  u helpen?

  Uw naam

  Uw email

  Uw Vraag

  Het kraanwerk dat werd voorzien in deze strak landelijke badkamer is de Brandwood Collectie van het merk Kenny&Mason. Het is een zeer minimalistische kraan collectie die in combinatie met de lichte verouderde messingen afwerking de warmte terugbrengt in de badkamer. Deze strak landelijke kranen zijn ook te verkrijgen in andere afwerkingen maar in de Boho stijl is deze verouderde afwerking wel de mooiste combinatie. De Verouderde messingen afwerking of in het engels genaamd “Old Brass” is een levende afwerking die nog mooi verder patineert bij gebruik en kan voorzien worden in een lichtere, medium of echt donkere meer “gun metal” finish. In deze badkamer werd er voor de lichtere versie gekozen maar ook in de medium en echt zeer donkere versie is deze prachtig in elke strak landelijke Boho Badkamer. Een mooi voorbeeld van deze donkere patina kan u terugvinden in een andere strak landelijke badkamer via deze link nl.: Dark Old Brass Patina. Een prachtige realisatie van Ten Architects in de showroom van JDB Haarden.

  Zoals u kan zien op bovenstaande foto’s kan deze “Old Brass” finish volledig doorgetrokken worden tot in de kleinste details zodat alles mooi 1 geheel vormt. We hebben deze finish verder doorgetrokken tot in de kleinste accessoires zoals de haakjes, de spiegel maar ook in de jets van het inbouw bad en het plaatje rond de bediening daar. Ook de handdoekradiator (verkrijgbaar in verschillende maten) en de bediening in het toilet kan volledig in deze afwerking voorzien worden.

   

  Naast de “Old Brass” accenten is het belangrijk in de Boho stijl dat er ook wat aardse, natuurlijke materialen terugkomen. Dit kan in de vorm van accessoires of zoals in deze badkamer de ruw eiken schuif in het strak landelijke badkamermeubel en het eiken tabletje onder de handenwasser bij het strak landelijke hangtoilet. Verder kozen we in deze badkamer er voor dezelfde stuc techniek op de muren door te trekken in de vloer maar hier kan u ook voor een natuurlijke houten vloer kiezen, een mooie zandkleurige natuursteen of een grote tegel in dezelfde neutrale kleur zodat u in dezelfde warme Boho stijl blijft.

  handenwasser

  Had u deze strak landelijke badkamer graag een keer in het echt gezien of had u graag wat meer advies gekregen rond de inrichting en uitwerking van uw eigen badkamer dan bent u steeds van harte welkom in onze inspiratieshowroom op de Boomsesteenweg 2 te Schelle. Wij helpen u er graag geheel vrijblijvend verder! 😊

  Deze website is ontwikkeld in samenwerking met RobONTWERPT