Matt nickel

opbouwkom
gun metal shower

 

Strak Landelijke badkamer in Matt Black Nickel

Een strak landelijke badkamer die eruit springt in onze inspiratie showroom op de Boomsesteenweg 2 te Schelle is deze badkamer geïnspireerd op de nieuwe collectie van het merk Kenny&Mason genaamd Lexton. De badkamer werd volledig uitgewerkt in een nieuwe, unieke afwerking “Matt Black Nickel” en dit tot in de kleinste details gaande van de strak landelijke kranen tot de accessoires en ook de duwplaat van het hang toilet werd voorzien in dezelfde donkere maar toch warme afwerking door zijn unieke samenstelling.

  Hoe kunnen wij
  u helpen?

  Uw naam

  Uw email

  Uw Vraag

  Net zoals alle andere landelijke badkamers in onze inspiratieshowroom proberen we elke badkamer in een net iets andere opstelling te presenteren om te laten zien dat in een badkamer niet alles gewoon tegen een muur dient geplaatst te worden. Men kan immers door kleine opdelingen te maken in de badkamer, toch optimaal gebruik maken van de volledige ruimte zonder het ruimtegevoel te verkleinen en dus ook de midden ruimte in de badkamer. Zo werd er in deze strak landelijke badkamer ervoor gekozen om een half hoog muurtje te voorzien naast de douche zodat men direct tegen dat muurtje een inbouw bad kon plaatsen. Op dit half hoog muurtje werd een zwart smeedijzeren douchescherm voorzien wat er voor zorgt dat de ruimte doorgetrokken wordt terwijl het geheel toch een open ruimte blijft. Een leuk detail is dat in het inbouw bad er ook jets verwerkt zitten in dezelfde kleur als het kraanwerk.

   

  Zwevend badkamermeubel

  Aan de overzijde van het inbouw bad hangt een op zwevend badkamermeubel met een onderkast in het wit geschilderd en een warm, natuurlijk geolied zwevend eiken blad met 2 witte composieten opbouwwaskommen erop. Deze composieten opbouwwaskommen zijn ook nog verkrijgbaar in het rond of het ovaal. Boven het badkamermeubel werd een spiegelkast voorzien die van buiten naar binnen geopend kan worden zodat men een volledig zicht krijgt van de achterkant van het hoofd als men deze opendraait naar binnen. Rond de spiegelkast werd er ledverlichting geplaatst wat een mooie indirecte gloed geeft en samen met het houten tablet en de matt black nikkelen kranen een warme gloed geeft aan deze strak landelijke badkamer.

  matt nickel accessoires
  Landelijke hangtoilet

  In deze badkamer werd er geopteerd om het toiletje af te schermen van de badkamer maar werd er toch ook een connectie gevorm met de rest van de badkamer door dezelfde afwerking van de kranen ook hier door te trekken in de duwplaat van het hangtoilet en het kraantje van de handenwasser. De handenwasser werd hier voorzien in een wit porseleinen materiaal maar kan ook verkregen worden in hetzelfde wit composieten materiaal zoals in de opbouw waskommen van het strak landelijke badkamermeubel indien men dat liever prefereert. Het hang toiletje dat hier voorzien werd is een klassieker model in porselein maar door zijn rechte lijnen kan deze perfect gecombineerd worden met de iets strakkere kranen in deze badkamer. Het toiletje werd afgewerkt met een eikenhouten toiletbril dat dan weer terug linkt naar het eiken tablet in het badkamermeubel wat voor een zachte noot zorgt in dit strak landelijke toiletje.

  landelijke hangtoilet
  landelijke hangtoilet
  landelijke handenwasser

  Had u deze strak landelijke badkamer graag een keer in het echt komen bewonderen? Dat kan! Deze badkamer kan u immers volledig uitgewerkt zoals op de foto’s terugvinden in onze inspiratie showroom op de Boomsesteenweg 2 te Schelle.

   

  Had u graag al wat documentatie of een brochure van deze collectie ontvangen via mail?

  Dan kan dat zeker ook en stuurt u best even een mailtje naar info@badwinkel.be.

  Deze website is ontwikkeld in samenwerking met RobONTWERPT