vrijstaand bad

Warmth by BH

Elk project heeft zijn eigen verhaal zo ook deze strak landelijke badkamer in Vlaams Brabant. De geslaagde combinatie van een hedendaagse badkamer met warme materialen oogt luxueus en tijdloos. De schuifdeur met melkglas en antieke smeedijzeren geleiders scheidt de badkamer met de dressing en zorgt voor privacy. Het badkamermeubel werd op maat gemaakt en voorzien van een natuurstenen blad vervaardigd door een artisanale steenkapper.

Om het strak landelijke karakter te ondersteunen kozen de bewoners voor de Kenny&Mason Discovery 3 gats muurkranen. Deze komen uitstekend tot het hun recht in deze prachtige strak landelijke badkamer en geven die warme en klassieke toets. De onderbouw wastafels werden geselecteerd uit het gamma van Armitage Shanks.

Het vrijstaande bad van Kenny&Mason is gemaakt van quarryl. Dit materiaal heeft als voornaamste eigenschappen dat het zeer aangenaam aanvoelt, het isoleert de warmte goed en is kras vast. De vrijstaande landelijke badkraan komt uit de Discovery collectie van Kenny&Mason. De gietijzeren radiator geeft een aangename warmte zodat men in alle luxe kan baden en genieten van deze mooie setting.

regendouche
klassieke kranen
landelijke badkamer - landelijke stijl
Deze website is ontwikkeld in samenwerking met RobONTWERPT