Cosy cottage badkamer

Een warme en rustige vloed komt over je heen wanneer je deze badkamer binnentreedt. Hoewel deze badkamer niet erg groot is, is deze optimaal en functioneel ingericht.

Als we de ruimte binnenkomen zien we meteen een bad op pootjes, in dit geval chrome pootjes, dezelfde afwerking dan het kraanwerk.

Weet je niet goed welk model van bad past bij uw badkamer, wij hebben enkele tips voor je:

Hoe kies ik het perfecte bad?

traditionele badkuip in cottage badkamer

  Hoe kunnen wij
  u helpen?

  Uw naam

  Uw email

  Uw Vraag

  landelijke spiegel in cottage
  landelijk badkamermeubel in cosy cottage
  traditionele badkraan in cottage

  Praktische opstelling

  Tegenover het bad staat een op maat gemaakt eiken meubel met een sierlijk tablet in blauwe hardsteen. Deze badkamer is mooi gedecoreerd met porseleinen accessoires en dat zie je ook terug op de hendels van de kranen. Wat in deze badkamer die gezellige cottage sfeer weergeeft is de houten lambrisering die de kamer breekt en lichter maakt. Deze loopt ongeveer gelijk met het meubel, deze is in dezelfde kleur dan de lambrisering, net zoals de andere witte elementen die net onder deze lijn vallen zoals het bad en de radiator.

  Wat deze opstelling zo functioneel maakt is dat achter het meubel een douche en toilet geplaatst is. Deze privé hoekjes liggen achter het muurtje maar toch beleef je een open gevoel in de badkamer omdat je vloer doorloopt en je ruimtes niet zijn afgesloten met een deur.

  Ben je benieuwd welke verschillende stijlen een landelijke badkamer bevat?

  Hier lees je er alles over.

  Doucheruimte

  Als je het hoekje omgaat kom je in de doucheruimte. Omdat deze ruimte waterbestendig dient te zijn is er gebruik gemaakt van mozaïektegels. Ook hier zien we een douchekraan van St.James in chrome afwerking met porseleinen hendels. Als je de douche verlaat kan je je opwarmen met een verwarmde handdoek die aan de handdoekdroger hangt.

  Neem een kijkje naar onze douchekranen.

  cottage douche in landelijke badkamer
  handdoek radiator in landelijke badkamer cottage
  totaalbeeld landelijke badkamer in cottage stijl
  close up sfeerverlichting in badkamer cosy cottage
  close up bekerhouder in cosy cottage badkamer

  Cosy accessoires

  In onze accessoires reeks zijn er heel wat mogelijkheden. Je kan kiezen om deze volledig in porselein te kiezen, volledig in chrome of een van onze andere afwerkingen of een combinatie van de twee. Er is een nog een optie om de accessoires met een extra porseleinen opzetstukje te gebruiken om het nog net een tikkeltje exta landelijk te maken.

  Er bestaan diverse modellen in zeephouders, tumblers, toiletborstels en toiletrolhouders. Hier heb je de keuze in een staande of hangende versie.

  Wil je graag onze volledige accessoires catalogus ontvangen? stuur ons gerust een berichtje en wij bezorgen je onze catalogus en prijslijst per mail.

  Inspiratie landelijke accessoires.

  lavabo in toilet van cosy cottage
  close up landelijke wastafelkraan in cosy cottage
  close up kraan aan spoelbak landelijke keuken
  close up keukenkastjes landelijke keuken
  Deze website is ontwikkeld in samenwerking met RobONTWERPT