Taps&Baths_c_LucRoymans_T&B-Perk-02

Elegance by DS

Voor de renovatie van dit exclusieve klassieke landhuis in Vlaams Brabant werden kosten nog moeite gespaard om een fantastisch mooi resultaat te bekomen. De badkamers ogen zeer eigentijds maar werden telkens afgewerkt met die klassieke warme toets. Voor de “master bathroom” werd gekozen voor een centraal geplaatst inbouw bad met een Kenny&Mason Discovery badkraan. De badkamermeubels werden volledig handgemaakt door een artisanale schrijnwerker en werden afgewerkt met een prachtig marmeren blad. Om het badkamermeubel een strak landelijke toets te geven, werd gekozen om te werken met de Kenny&Mason Discovery muurkranen. Doordat deze in de muur ingebouwd worden, is het blad eenvoudig te onderhouden. Verder werd er gewerkt met een Kenny&Mason Discovery regendouche en handdoekradiator. Om de ruimte steeds te voorzien van een aangename warmte werd gebruik gemaakt van een gietijzeren radiator.

ensuite badkamer

  Hoe kunnen wij
  u helpen?

  Uw naam

  Uw email

  Uw Vraag

  Taps&Baths_c_LucRoymans_T&B-Perk-03
  Taps&Baths_c_LucRoymans_T&B-Perk-28

  De jongens badkamer onder een hellend dak oogt fris en licht. Het vrijstaand Kenny&Mason Big White bad met muurkraan van St-James geeft het een modern landelijke uitstraling. De keienvloer wordt doorgetrokken in de aparte inloopdouche welke zorgt voor de nodige privacy. Voor het badmeubel werd wederom geopteerd voor muurkranen uit de Kenny&Mason Traditional reeks.

  De Badkamer voor de dochter met het Kenny&Mason Provence bad en badkraan uit het Traditional gamma oogt speels met de roze bloemen. In de nis werd aan de linker zijde een St-James regendouche geplaatst en langs de andere zijde een badkamermeubel op maat met een Armitage Shanks opbouwwastafel en Kenny&Mason Thames kraan.

  Taps&Baths_c_LucRoymans_T&B-Perk-17
  Taps&Baths_c_LucRoymans_T&B-Perk-18
  Taps&Baths_c_LucRoymans_T&B-Perk-27
  porseleinen vuilbak
  Deze website is ontwikkeld in samenwerking met RobONTWERPT