Nostalgische en exotische elementen

In deze woning versmelten twee werelden tot een karaktervolle en harmonieuze sfeer. Invloeden van Sri Lanka, India en Indonesië worden gecombineerd met natuurlijke materialen en nostalgische elementen. De authentieke kranen passen zich moeiteloos aan het exotisch interieur. Om de warme en ruwe structuur te benadrukken van de natuurlijke aspecten zoals gebrande blauwe hardsteen en karaktervol hout viel de keuze op verouderde messing.

Bekijk alle afwerkingen:

natuurlijke elementen

  Hoe kunnen wij
  u helpen?

  Uw naam

  Uw email

  Uw Vraag

  landelijke wastafel
  bronzen kraan
  natuursteen waskom
  landelijke muurkraan

  Organische materialen

  De handenwasser in de toilet is een uniek pronkstuk deze springt helemaal in oog voor de industriële cementmuur. De robuuste handenwasser in versteend hout wordt vergezeld met de ‘Old Tap’ verwerkt op een metalen plaat. Een unieke combinatie van organische en verweerde materialen brengen veelkleurige schakeringen en reflecties mee die zo de ruimte vergroten.

  Bekijk de muurkranen

  Oriëntaals baden

  Het witte composieten bad staat in het midden van de master bathroom en steek uit tussen de natuurlijke materialen. De bronzen kranen hebben porseleinen hendels die de witte toets terug brengen doorheen de badkamer. De landelijke douchekraan is voorzien van hedendaags comfort gekleed in een nostalgisch jasje. Er hangt een intieme sfeer door het afschuinend plafond die bekleed is met teak hout. Desondanks het schuine dak profiteert men van veel lichtinval en heeft men een prachtig uitzicht wanneer de eigenaars genieten van een luxueus bad.

  Bekijk de vrijstaande baden:

  SHOOT-1321-0209
  porselein afvoer
  landelijke wastafel

  Vrijstaande wastafel

  De waskom is vervaardigd uit hout en kreeg een waterresistente behandeling daar is gekozen voor een ‘Thames’ eengreepskraan met Franse kraanbek. Doordat deze waskom op het tablet geplaatst is moest de kraan verhoogd worden. De kranen van Taps&Baths kunnen in grote mate gepersonaliseerd worden, volledig volgens uw wensen. Zo heeft elk merk een keuze uit verschillende bedieningen en afwerkingen. Zo zijn de combinaties en mogelijkheden eindeloos.

  Bekijk de Thames collectie

  bronzen douche
  landelijke hangtoilet
  landelijke wastafel
  bronzen muurkraan
  bronzen douche

  Landelijke hangtoiletten

  Voor de toiletten is er gekozen voor een landelijk hangmodel. Het doorspoelsysteem van het toilet is een elegante hendel in verouderde messing. De natuurlijk eiken toiletbril is een mooie aanvulling voor alle houtstructuur die in de woning is gebruikt. Bij de toilet is ook een messing bidetkraan voorzien, een mooi alternatief voor een klassieke bidet.

  Bekijk alle landelijke toiletten:

  Deze website is ontwikkeld in samenwerking met RobONTWERPT