Kasteel woning

In de Limburge velden straalt dit royale kasteel. Via de rode poorten komen we op het binnenplein die meteen aansluit op de geweldige domein. Een mooie locatie om samen met de ganse familie warme zomeravonden te trotseren. De uitgestrekte tafel nodigt uit om een moment plaats te nemen en de omgeving op te nemen. Op het binnenplein komen we oude schatten tegen zoals een oude trog voor de paarden. Hierbij werd de old tap in old brass op geplaatst, deze authentieke materie gaat door oxidatie mooi patineren en een ruwe look krijgen. Deze trog kan perfect gebruikt worden om de plantengieter mee te vullen of verfrissing op te zoeken. Een mooi detail is het logo van het Kasteel dat gegraveerd is in de betonnen fontein.

Benieuw naar de afwerking old brass?

Lees er hier alles over

  Hoe kunnen wij
  u helpen?

  Uw naam

  Uw email

  Uw Vraag

  SHOOT-1523-0732

  Gepersonaliseerd kraanwerk

  We zagen eerder al het mooie logo pronken op de tuinfontein. Deze laten we ook terugkomen in de pastilles van de kranen. Kenny&Mason biedt de mogelijkheid om jouw kranen te personaliseren. Doordat de old brass kranen doorheen de volledige woonst geplaatst zijn geeft dit een uniforme look alsof de kranen altijd een deel van het kasteel waren.

   

   

  meer info: Kenny&Mason

  Wasruimte

  Wie denkt aan een kasteel denkt veel ruimte, balzalen om in te dansen, misschien een linker en rechter vleugel… Wat maakt dat er ook plaats is voor een ruime wasplaats. Door heel de ruimte werd er gekozen voor verouderde messing. Doordat het kasteel nog steeds  beschikte over de bestaande elementen zoals de prachtige parket en royale ornamenten ging de keuze voor de kranen ook snel naar een authentiek materiaal. Hoewel de authentiek elementen aanwezig zijn zijn hier eigentijdse keuzes gemaakt. Zoals het hangtoilet met enkel een sierlijk hendeltje als doorspoelsysteem. Of de wastafel uit Corian vervaardigd is.

   

  Toiletmodellen:

  old brass muurkraan
  landelijke hangtoilet
  SHOOT-1523-0856
  SHOOT-1523-0912
  SHOOT-1523-0918

  Riante badkamer

  De master bathroom was oorspronkelijk een aansluitende kamer met een open haard. Doordat deze kamer zijn traditionele aspecten bevat heeft men hier gekozen voor losse badkamer elementen. Midden in de ruimte praalt het composieten ‘Countess’ bad. Dit massieve bad is uiterst comfortabel, niet enkel is het materiaal erg aangenaam en gebruiksvriendelijk maar de maten zijn iets breder als standaard. Wat maakt dat dit bad naar behoren ideaal is voor met z’n tweetje heerlijk te baden. In de oude kastruimte van de kamer is een grote inloopdouche geplaatst. De warme marmer combineert bevallig met de old brass douchekraan, die ook hier voorzien is van een eigen logo.

  Landelijke baden:

  Douchekranen:

  composieten bad
  old brass bathrack
  over bath rack
  marmer douche
  his and hers basin
  Deze website is ontwikkeld in samenwerking met RobONTWERPT