landelijke badkamer - landelijke stijl - vrijstaand bad
landelijke badkamers - landelijke stijl

Out of the box

In het noorden van Antwerpen vinden we dit exquis landhuis terug. Badend in een Oase van groen en rust worden we ontvangen door de vrouw des huizes. Met enige fierheid toont ze ons het eclectisch interieur met invloeden van over heel de wereld. Bij de rondgang stellen we vast dat bij het ontwerp een bijzondere aandacht werd besteed voor alle sanitaire ruimtes.

In de keuken vinden we een natuurstenen aanrecht en gootsteen met een Kenny&Mason keukenbrugkraan . De zwarte hendels contrasteren mooi met het zandkleurige keukenblad.

De landelijke toiletten met hoge jachtbak werden door Taps&Baths zo aangepast dat de buis kon ingewerkt worden in de muur. Dit zorgt voor een compleet eigen stijl.

De exclusieve master badkamer oogt zeer traditioneel. Het pronkstuk van deze badkamer is het koperen bad van Kenny&Mason welke langs de binnen en buitenzijde vertind werd. Als aanvulling werd gekozen voor een vrijstaande badkraan van St-James in een nikkelen uitvoering. Voor de inloopdouche werd geopteerd voor een inbouw douche van St-James. De gastenbadkamer met authentiek gietijzeren bad van Kenny&Mason doet je wegdromen over ver vervlogen tijden. Voor de badkraan koos men een muurmodel uit de Traditional collectie van Kenny&Mason. De inloopdouche bezet met Tadelakt geeft deze exclusieve badkamer een rijkelijke en eigentijdse uitstraling.

landelijke badkamers - landelijke stijl - bad op pootjes - bad op poten
klassieke kranen - landelijke keukenkranen
regendouche
klassieke kranen - landelijke kraan - landelijke badkraan
landelijk toilet - landelijke toiletten - landelijke wc - toilet landelijke stijl
regendouche
Deze website is ontwikkeld in samenwerking met RobONTWERPT