S-T&B-Amber-04 High res

Robust by AA

Voor de realisatie van dit exclusieve project werd samengewerkt met een gespecialiseerde interieurbouwer. De kenmerkende rustieke stijl met Wabi Sabi invloeden geven deze exclusieve badkamer een warme en majestueuze uitstraling. In het interieur werden ook verschillende antieke elementen uit de 16de eeuw verwerkt. Deze werden gerecupereerd uit een oud Frans kasteel.

Het gebruik van ruw hout is een van de elementen welke we regelmatig terugvinden in Wabi Sabi interieurs. Deze Japanse levenskunstfilosofie brengt je in aanraking met de schoonheid van het vergankelijke en het onvolmaakte.

S-T&B-Amber-01 High res

  Hoe kunnen wij
  u helpen?

  Uw naam

  Uw email

  Uw Vraag

  Om deze stijl te ondersteunen werd gekozen voor Kenny&Mason Discovery muurkranen in messing. Deze afwerking heeft als eigenschap dat de goud-gele kleur, wanneer deze in aanraking komt met zuurstof en vochtigheid, begint te patineren. Na verloop van tijd ontwikkelt zich op deze kranen een prachtige diep bruine patina die de kranen een antieke en doorleefde uitstraling geven.

  Om deze exclusieve badkamer compleet te maken kozen de bewoners voor Kenny&Mason accessoires in messing. Deze passen perfect bij het gekozen kraanwerk en ontwikkelen dezelfde patina als de kranen . De inloopdouche werden volledig bezet met Tadelakt en geeft een warme uitstraling. Voor het kraanwerk werd er geopteerd voor een Kenny&Mason Discovery regendouche met handsproeier eveneens in messingen uitvoering.


  Deze website is ontwikkeld in samenwerking met RobONTWERPT