Virtuele toer

Bij de realisatie van uw landelijke badkamer moeten er veel beslissingen gemaakt worden. Kiest u voor een bad of een grote inloopdouche? Wenst u een messingen afwerking voor uw kranen of toch liever een chromen? Laat u alvast inspireren op onze virtuele toer doorheen onze showroom door op de onderstaande film te klikken.

KLIK HIER OM DE VIRTUELE TOER TE STARTEN

Wenst u liever begeleidt te worden vanop afstand? Dat kan! Maak een video afspraak waar u doorheen onze showroom begeleidt wordt door 1 van onze interieur specialisten.

Hoe werkt het?

     1.Boek een video afspraak!

Laat uw gegevens achter via het contactformulier aan de zijkant op deze pagina en kies reeds een datum dat het beste past voor u past.

 1. Bevestiging van de virtuele afspraak! 

U krijgt van ons een bevestigingsmail.

 1. De start van de video afspraak zelf!

U heeft nog geen idee hoe u de indeling van uw badkamer wenst of wat voor stijl u prefereert in uw landelijke badkamer? Tijdens deze video afspraak kan u al uw vragen afvuren en zullen onze interieurexperts aan de hand van de feedback die zij van u doorkrijgen samen met u, uw landelijke badkamer uitwerken en indien gewenst geheel vrijblijvend uittekenen in een 3D ontwerp zodat u een optimaal beeld krijgt van uw toekomstige droombadkamer.

 1. Offerte en advies op mail!

Na de afspraak ontvangt u een offerte en eventueel een 3D schets van uw toekomstige landelijke badkamer.

video afspraak

Inspiratie nodig?

Wenst u ter voorbereiding van uw afspraak reeds wat inspiratie op te doen?

Bezoek dan zeker onze Pinterest / Facebook en Instagram pagina. Ook kan u op onze website heel wat prachtige landelijke projecten en sfeerfoto’s terugvinden!

Pinterest

Instagram

Facebook

Komt u liever zelf een bezoekje brengen in de showroom? Kom dan zeker een kijkje nemen in onze showroom op de Boomsesteenweg 2 te Schelle.

  Plan uw
  afspraak?

  Uw naam

  Uw email

  Uw Vraag

  3d tekening
  Caekebek 2020-11-25 12360700000
  wastafel messing
  Deze website is ontwikkeld in samenwerking met RobONTWERPT