showroom

Geraakt u niet tot bij onze showroom op de Boomsesteenweg 2 te Schelle? Geen nood! Wij hebben voor u een innovatieve virtuele toer gemaakt zodat u een kijkje kan nemen vanop afstand en op deze manier de verschillende landelijke badkamers kan bekijken.

KLIK HIER OM DE VIRTUELE TOER TE STARTEN
robinet en bronze

De video geeft een 360 graden beeld van de showroom. U kan dus tijdens het afspelen van de video 360 graden draaien in elke ruimte. Met uw smartphone kan u dat doen door uw smartphone te draaien in de richting die u wenst. Met de computer kan u dat doen via uw computermuis. U kan ook steeds ten allen tijden het filmpje op pauze zetten en op dat moment ook nog steeds 360 graden draaien in de showroom zodat u rustig bepaalde zaken wat langer en beter kan bekijken.

Krijgt u het filmpje te zien met een ietwat opgeblazen beeld dan betekent dit dat u nog een oude browser versie heeft en dan kan u best even de laatste “youtube” versie downloaden en het filmpje daarin bekijken zodat u echt een mooi en realistisch beeld krijgt van de showroom.

Bekijkt u graag een aantal detail foto’s van de prachtige landelijke badkamers dan neem ik u in dit artikel graag kort mee doorheen de showroom via een kleine foto reportage. De eerste badkamer die we tegenkomen in de virtuele toer is een badkamer waarbij het kraanwerk, de accessoires, de verlichting en de handdoekradiator te zien zijn in de afwerking “verouderde messing”. Het is belangrijk te weten dat de volledige collectie van het merk Kenny&Mason in deze afwerking verkrijgbaar is als ook in 5 andere afwerkingen. U kan dus steeds alle details mooi late afstemmen op elkaar in dezelfde afwerking.

landelijke douchekraan

De 2de landelijke badkamer die we tegenkomen in de showroom is iets strakker landelijk.
Er is hier gewerkt met nikkelen kraanwerk met zwart porseleinen details. Nikkel is een zachte kleur dat mooi blend met de zwarte accenten waardoor de badkamer een rustig geheel vormt.

Het meubel is gemaakt uit eiken schuiven met een robuuste zijkant en bovenkant dat uit 1 geheel bestaat en bewerkt werd met een speciale, waterdichte techniek. Alle meubels zijn op maat verkrijgbaar en kunnen aangepast worden aan uw noden en kleurpreferentie.

strak landelijk badkamermeubel
klassieke kranen - landelijke wastafelkraan

In onze showroom kan u ook een hele reeks aan volledig uitgewerkte landelijke toiletjes terugvinden. Hierboven kan u hiervan al een leuk beeld overzicht terugvinden. Heeft u graag wat extra advies hierover of had u graag een aantal close-ups verkregen van een aantal specifieke modellen dan kan u ons steeds telefonisch contacteren op het nummer 03/645.37.39 of ons een mailtje sturen via info@badwinkel.be.

Als we de virtuele toer verderzetten komen we uit in bovenstaande landelijke badkamer met al het kraanwerk afgewerkt in nikkel van het merk Kenny&Mason. Er staat een strak eiken meubel en inbouwbad dat ook volledig op maat kan aangepast worden en zelfs in een volledig andere stijl indien gewenst. Het hang toiletje dat u ziet op de foto is verkrijgbaar met een inbouwreservoir van Kenny&Mason met een hendel bediening en een geïntegreerde eco-functie.

klassieke douchekranen
retro radiator

De Volgende 2 badkamers zijn in de chromen afwerking. Alle radiatoren die u tijdens de rondleiding ziet zijn volledig op maat en in verschillende kleuren en afwerkingen verkrijgbaar. Indien u hierover graag wat meer informatie had ontvangen kan u altijd vrijblijvend een mailtje sturen naar info@badwinkel.be.

strak landelijk badkamermeubel

Deze strak landelijke badkamer is voorzien van mat zwarte kranen uit de nieuwe Brandwood Collectie van Kenny&Mason. Ook deze collectie is nog verkrijgbaar in 6 verschillende andere afwerkingen. Op de foto’s hieronder kan u deze reeks terugvinden in de afwerking “Old Brass” wat voor een instant warm effect zorgt zeker in combinatie met de warme patina’s op de muren.

robinet laiton

Een echt pronkstuk is onze 4-seasons badkamer in de afwerking “gepolijste messing”. Let hier vooral op alle prachtige details gaande van de smeedijzeren douchedeur tot de details op en rond de spiegels.

Ook hier is weer veel op maat verkrijgbaar zoals bijvoorbeeld het meubel, de radiator, enz.

luxe badkamer

In onze showroom is er ook een aparte afdeling met een overzicht van een aantal reeksen accessoires, keukenkranen en keukenbakken.
Op de foto hieronder kan u een mooie opstelling vinden van 1 van de keukenkranen uit onze collectie.

Heeft u vragen of had u graag wat meer documentatie ontvangen aarzel dan zeker niet om ons te contacteren via het nummer 03/645.37.39 of ons een mailtje sturen via info@badwinkel.be.
Onze verhalen met post en leuke updates kan u ook steeds volgen via onderstaande kanalen:

Hey! I am first heading line feel free to change me

Of kom eens langs in onze showroom!