Een selectie uit de robuuste landelijke kranen collectie van de Discovery Reeks van Kenny&Mason

Stoer, industrieel en authentiek, zijn dit enkele kenmerken waar u zich helemaal in thuis voelt? De Discovery Collectie is 1 van de meest robuuste landelijke kranen reeksen van het merk Kenny&Mason. De kranen uit deze collectie zijn robuuster, alles aan de kranen is wat dikker, groter en stoerder uitgevoerd.

Men ziet dit bijvoorbeeld direct aan de massieve thermostatische regendouche uit deze collectie waarbij de thermostaat een massief stuk is dat een stuk groter en robuuster is dan andere regendouches. Ook de buizen zijn een dikker dan andere regendouches wat ineens een stoerdere uitstraling geeft zeker met de robuuste hendels die apart gemonteerd staan op de regendouche.

Gouden kraan
bronzen kraan

Typerend aan de discovery collectie zijn de teardrop bedieningen. Deze kranen reeks wordt ook vaak ingezet in Art Deco badkamers, voornamelijk dan in combinatie met zwarte porseleinen hendels.

Net zoals de andere reeksen van Kenny&Mason kan ook bij deze reeks heel wat maatwerk voorzien worden op de kranen. Hieronder kan u enkele voorbeelden terugvinden in de verschillende foto’s. Dit gaat van verhogingen van de bekken van de kranen, tot strakkere hendels genaamd Barbara levers, enzoverder. In samenspraak met de klant en zijn / haar wensen gaan we kijken wat de mogelijkheden zijn en doen we een aantal voorstellen die kunnen. Op die manier creëren we voor iedereen zijn unieke landelijke badkamer die volledig voldoen aan de eisen en het gebruiksgemak van de klant.

Robuuste badkamer

De Discovery reeks kan u doortrekken over heel uw landelijke badkamer. Onze favoriete model uit de Discovery lijn is de robuuste regendouche. U zal elke ochtend willen spenderen onder deze stevige douchekraan die u het gevoel geeft alsof u in een tropische moesonregen terecht gekomen bent, een waar genot! De bediening is ontworpen voor een een uiterst hoog comfort en zeer gemakkelijk in gebruik.

 

Bekijk nog meer landelijke regendouches door hier door te klikken

Bekijk alle douchekranen

Landelijke badkraan brons
Landelijke douchekraan brons
messing bad

Afwerking

De Discovery lijn komt erg tot zijn recht in de old brass finish. Chrome heeft een zeer klassieke look, nickel geeft een mooie nostalgische uitstraling, polished brass een uiterst chique sfeer en met de afwerking old brass krijgt men echt die robuustere en stoerdere uitstraling die zeer kenmerkend is voor de discovery collectie van Kenny&Mason.

Welke afwerking past het best bij u?

Welke afwerking past het best bij jou?

Bekijk hier een ruime collectie aan landelijke wastafelkranen door op deze link te drukken

Bekijk alle wastafelkranen

silver bath
ruwe muurkraan

Landelijke Keuken

Deze robuuste kranen reeks kan u ook terugvinden in de keuken. De kranen hebben dezelfde modellen dan de traditionele reeks van Kenny&Mason maar onderscheiden zich door hun robuustere bediening.

Bekijk via deze link ook nog andere keukenkranen

Bekijk alle keukenkranen

kraantje bijkeuken
messing keukenkraan
messing kraan

Inspiratie nodig?

Wenst u nog enige inspiratie op te doen?

Bezoek dan zeker onze pinterest / Facebook en Instagram pagina. Ook staan er op onze website heel wat projecten en sfeerfoto’s.

Instagram

Facebook

Pinterest

Gouden badkraan