Een greep uit de landelijke kranen collectie van Kenny&Mason genaamd de Thames collectie:

Houdt u van een romantische wandeling langs de Seine? De prachtige ornamenten van Point Neuf? Dan is de Thames collectie van het merk kenny&Mason iets voor u.

Deze gracieuze landelijke kranen reeks siert uw landelijke badkamer en zorgt voor dé finishing touch in uw badkamer.

De landelijke kranen vormen het design van uw landelijke badkamer en schitteren in elke finish maar onze favoriete afwerking voor de Thames collectie is de afwerking “polished brass”. De goud kleurige afwerking zetten de details van de kranen extra in de verf en worden een ware blikvanger in uw landelijke badkamer. Doordat messing nog mooi patineert over de tij heen creëert deze na een tijdje een echte vintage feeling. Wilt u dat de kranen steeds glanzend blijven en niet patineren? Dan kiest u beter voor een gouden afwerking.

Thames eengreeps messing
gouden badkraan
gouden douchekraan

Landelijke Badkamer

U kan de volledige Thames collectie doortrekken in uw landelijke badkamer. In deze landelijke kranenreeks zien we enkele unieke stukken zoals de wastafelkraan die een mengkraan is en te bedienen is met een hendel bovenop de kraan. Men is in deze reeks erin geslaagd op het moderne aspect van een mengkraan toch mooi te verwerken in een landelijk, klassiek jasje. Ook de badkraan is een uniek stuk omdat het een thermostatisch model is wat vrij uniek is bij landelijke kranen. Het thermostatisch element heeft hierbij een decoratief design en typeert zich door de bolletjes bediening. Een uniek stuk en echte blikvanger van uw landelijke badkamer.

De Thermostatische badkraan kan in de badrand verwerkt worden maar is ook verkrijgbaar losstaand op vrijstaande badbenen of als muurmodel.

Vraag zeker vrijblijvend advies aan 1 van onze interieur adviseurs die u met plezier advies geven in de uitwerking van uw badkamer. Heeft u graag een aantal schetsen van hoe uw badkamer er zou kunnen uitzien in 3D? Ook daarbij kunnen we u helpen! Maak een afspraak of kom een keer vrijblijvend langs in onze inspiratieshowroom op de Boomsesteenweg 2 te Schelle.

Bekijk via deze link meer landelijke badkranen

badkraan franse stijl
nikkelen kraan
robinet laiton vieilli

Unieke Afwerkingen

Hoewel we fan zijn van de Thames kranen in de polished brass afwerking, geven de andere afwerkingen uiteraard ook een heel luxueuze uitstraling. Elke afwerking brengt een andere sfeer in uw woning. De chromen afwerking heeft een meer klassieke uitstraling en is zeer onderhoudsvriendelijk. De nikkelen afwerking heeft een ietwat lichte gelige schijn wat direct een zeer nostalgische en zen uistraling geeft. De “polished brass” afwerking heeft in het begin een gouden uitstraling maar omdat het een levende afwerking is gaat het bij gebruik evolueren naar een brons kleurige afwerking.

Welke afwerking past het best bij u? Ontdek meer informatie rond de verschillende afwerkingen door via deze link door te klikken

bronzen keukenkraan met sprayset
wastafelkraan french spout

Landelijke Keuken

Ben je helemaal gecharmeerd door de elegantie van de Thames collectie en wil je deze doortrekken door heel de woning? Ook voor de keuken heeft Kenny&Mason enkele Thames modellen. We herkennen de stijl meteen door de sierlijke details maar wat vooral de Thames keukenkraan kenmerkt is de french spout!

Bekijk via deze link een ruime collectie keukenkranen

bronzen potfiller
bronzen keukenkraan met sprayset

Inspiratie nodig?

Wenst u in voorbereiding van uw meeting nog enige inspiratie op te doen?

Bezoek dan zeker onze pinterest / Facebook en Instagram pagina. Ook staan er op onze website heel wat projecten en sfeerfoto’s.

Instagram

Facebook

Pinterest

klassieke keukenkraan
klassiek koudwaterkraantje

Maatwerk

Bij Taps&Baths kijken we naar een gepaste oplossing voor uw opstelling. Heeft u een specifieke kraan nodig ter vervanging of wil je een bepaald model met een Thames bediening? Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden.

Hier kan u een monoblock kraan met bolletjes bediening zien:

klassieke wastafelkraan