Informatie en Inspiratie – Klassieke Toiletten

Sfeer ook in het kleinste kamertje

Een klassiek toilet is de uitgelezen mogelijkheid om uw geliefde landelijke stijl door te trekken tot in het kleinste kamertje. We merken dat eigenaars van een landelijke woning vaak veel tijd en energie investeren in het vinden van de juiste aankleding. Ze houden ervan om het gehele huis in dezelfde stijl aan te kleden. Tot onze spijt stellen we vast dat het toilet hierbij vaak vergeten wordt.

Bij Taps&Baths staan we daarom steeds voor u klaar om u met raad en daad bij te staan in de realisatie van uw droom landelijk of klassiek toilet.

  Hoe kunnen wij
  u helpen?

  Uw naam

  Uw email

  Uw Vraag

  Laat u inspireren door ons uitgebreid gamma aan landelijke, retro en klassieke toiletten. Voor elke landelijke stijl vindt u bij Taps&Baths een geschikt toilet. Zo kan u uw geliefde landelijke stijl in elke ruimte van uw woning doortrekken.

  Doet u graag nog extra inspiratie op voor uw klassiek of retro toilet dan kan u steeds terecht op onze projecten pagina.

   

  Een klassiek toilet voor elk interieur

  Bij Taps&Baths vindt u een uitgebreid gamma aan landelijke, retro en klassieke toiletten. Zo zijn er toiletten beschikbaar voor elk interieur. Kiest u voor de retro toilet dan past hier een mooi duo block klassiek toilet. Houdt u meer van de strak landelijke stijl dan opteert u best voor een klassiek hangtoilet. In interieurs waar ze het authentieke en gezellig willen benadrukken wordt vaak gekozen voor een toilet met hoge spoelbak.

  Verschillende stijlen toiletten

  Elke stijl van klassiek toilet heeft zijn eigen type wc. Ontdek hieronder de mogelijkheden.

  Duo block toilet

  Duo block
  Het klassieke gekende toilet waarbij de jachtbak direct op de toiletpot wordt geplaatst. Dit eerder discrete model past in zowat elke retro, landelijk of klassiek toilet.

  Toilet met half hoge jachtbak

  Half hoge jachtbak
  Hierbij wordt de jachtbak op hoogte gemonteerd en wordt deze verbonden door een buis met de wc pot. De totale hoogte bedraagt tussen de 100 en 120cm. De meeste fabrikanten voorzien tevens sierbeugels aan de onderzijde van de jachtbak die zowel een decoratieve als functionele functie vervullen. Dergelijke toiletten vinden we vaak terug in projecten waarbij men een uitgesproken landelijke sfeer wil creëren.

  Toilet met hoge jachtbak

  Hoge jachtbak
  Het klassieke toilet met hoge spoelbak doet ons nostalgisch terugdenken aan lang vervlogen tijden. Een dergelijk retro toilet creëert een uitgesproken sfeer maar leent zich eveneens als bijzonder gasten toilet. Hiermee heeft u gegarandeerd succes bij uw gasten.

  Back to wall toilet

  Back to wall toilet
  Het back to wall toilet is de Engelse tegenhanger van het hangtoilet waarbij in plaats van een zwevende toiletpot wordt gewerkt met een staand model dat tegen de muur geplaatst wordt. Het waterreservoir is hier ingebouwd in de muur. De bediening van de spoeling gebeurt zoals een echt Engels klassiek toilet met een hendel.

  Landelijke hang wc

  Landelijke hang wc
  De hang Wc is in onze contreien een van de meest gangbare modellen. Dit model word vaak gekozen wegens het onderhoudsvriendelijke karakter en dan voornamelijk omdat er vlot onder de wc pot kan schoongemaakt worden. De hang wc’s die verkrijgbaar zijn bij Taps&Baths voldoen allen aan de gangbare standaarden en kunnen gemonteerd worden op alle standaard muursystemen zoals de Geberit Sanbloc® of Duofix®.

  Klassiek houten wc bril

  Om uw klassiek of retro toilet verder aan te kleden vindt u bij Taps&Baths een uitgebreid gamma aan massief houten toilet brillen. U heeft de keuze uit verschillende houtsoorten zoals Eik, Grenen, Notelaar, Mahonie hout maar eveneens klassieke zwarte of witte toiletzittingen behoren tot de mogelijkheden.

  Elk wc bril is voorzien van authentieke messingen scharnieren welke eveneens verkrijgbaar zijn in dezelfde kleuren als uw kranen.

  Meer informatie:

  Klik hier voor vragen met betrekking tot een klassiek toilet.

  Klik hier voor meer informatie met betrekking tot onze showroom.

  Toilet afwerkingen

  Net zoals elke ruimte vraagt ook een klassiek toilet voor de juiste accessoires om het geheel mooi af te werken. Bij Taps&Baths vindt u een uitgebreid gamma aan accessoires voor de badkamer, keuken en toilet. Zo kan u deze ruimte de nodige graad van afwerking geven die ze verdient. Eveneens zijn accessoires ook te verkrijgen in de delfde afwerking als de kranen.

  Deel dit artikel

  Deze website is ontwikkeld in samenwerking met RobONTWERPT