Landelijke badkamer in boerderij

Een zalig open gevoel

In deze charmante landelijke woning vloeien de ruimtes door elkaar en scheppen een zalig open gevoel. De verbonden ruimtes hebben verschillenden vormen en groottes wat er voor zorgt dat ook de ramen verschillende formaten hebben en het zonlicht heel royaal binnenlaten. Ondanks het een nieuwe woning is zit het huis vol originele en authentieke elementen, houten balken en parket die gerecupereerd zijn van een oude schuur. De combinatie van de ambachtelijke kalkverf met warme houtsoorten brengt een uniek karakter aan de woning.

landelijk interieur

  Hoe kunnen wij
  u helpen?

  Uw naam

  Uw email

  Uw Vraag

  authentieke elementen
  landelijke muurkraan
  landelijke keuken
  landelijke keukenkraan

  Kranen met natuurlijke tinten

  Daarheen het huis heeft de eigenares zelf de handen uit de mouwen gestoken en dit is vooral te zien in de muren. Bijna alle muren hebben een afwerking met kalkverf, dit is een mix van pigment en marmerpoeder. De kalkverf geeft textuur en diepte aan de muren. Ook voor de kranen werd er gekozen voor authenticiteit en textuur. Bij de de lichtgrijze muren werd en geopteerd voor een nikkelen keukenkraan die de natuurlijke tinten extra benadrukt. Nikkel gaat op termijn oxideren en krijgt daardoor een patine, het materiaal bekomt een warme matte finish.

   

   

  Klik hier voor meer keukenkranen:

  Warm interieur

  De natuurlijke materialen kleuren de woning, de arduinen natuursteen wordt verwerkt in de vloer en werkblad. Zelfs functionele elementen hebben een landelijke look, zo werd er in de toilet old brass gekozen om de warme tinten in het interieur te versterken. Zelfs voor de scharnieren is er gekozen voor smeedijzeren elementen om een authentiek geheel te vormen.

  Welke kraan afwerking past bij uw interieur?

  koudwaterkraantje
  landelijk interieur
  strak landelijke badkamer

  Strak landelijk lijnen

  Op de bovenverdieping treffen we de slaapkamer aan met aangrenzende badkamer. Net zoals de rest van de woning speelt openheid en licht een grote rol. De natuurlijk gevormde houten balken stelen de aandacht in dit zacht kleurenpalet. Onder de schuining van het dak kan je heerlijk baden, hier is de landelijke badkraan verwerkt in de badrand. Een moderne verwerking met klassieke details. Net zoals de badkraan is de douchekraan en wastafelkraan ingewerkt in de muur. Het buiswerk is niet zichtbaar enkel de authentieke elementen van de kranen. De elementen zijn subtieler aanwezig in de ruimte en vormen zo een strak landelijk interieur.

  Benieuwd naar een strak landelijk interieur?

  Landelijke douche
  klassieke kraan
  bronzen muurkraan
  landelijke badkraan
  hoeve stijl

   Hoe kunnen wij
   u helpen?

   Uw naam

   Uw email

   Uw Vraag

   Eigentijds met een landelijke toets

   Laat je inspireren door onze projecten en producten om uw droombadkamer te realiseren. Wil je graag het beste van beide werelden namelijk een strak landelijk interieur maar weet je niet goed hoe er aan te beginnen? Neem dan zeker contact op met onze interieuradviseurs. Naast een uitgebreide begeleiding in onze showroom kunnen wij ook een kleine opstelling uittekenen van uw ruimte zo kan u uw droombadkamer visualiseren.

    

   Deze website is ontwikkeld in samenwerking met RobONTWERPT