Maison Fred

Als je helemaal weg bent van de interieurstijl van Frederiek Van Pamel dan raden wij zeker een nachtje aan in één van zijn gastenkamers in Maison Fred. Naast een conceptstore, een kijkwoning en werkruimte heeft hij ook een
gastenverblijf ondergebracht. Alles wat je zuit, ruikt en ervaart in deze luxesuites is te koop. Een totaalbeleving in de wereld van Van Pamel.

Overnachten in B&B Maison Fred:

Bed & breakfast
robuuste muurkraan

Uniek verhaal

Elke suite heeft een eigen thema, toch loopt er doorheen de volledige woning een uniek samenhorend verhaal. Onvoorspelbare materialenkeuzes en combinaties die een adembenemende sfeer neerzetten. De kamers stralen charisma uit en scheppen en onvervalste warme sfeer. Om het bonte kleurenpalet te accentueren viel de keuze op de ambachtelijke kranen van Taps&Baths.

Bekijk onze producten:

 

Deze setting toont dat deze kranen niet enkel stralen in een landelijk en klassiek interieur maar eveneens in een exclusief en kleurrijk ontwerp. In overleg met de decorateur kozen we voor een aansluitend kraanwerk die mooi complimenteert met het gehele design. Hierbij brengen onze interieuradviseurs de noden van uw project in kaart en streven wij naar een passende oplossing.

Uniek design? Contacteer onze adviseurs:

 

Doorgans de volledige woning is de keuze gevallen op ‘brushed brass’. Deze natuurlijke finish krijgt met termijn een verweerde look ten gevolge van oxidatie. De matte afwerking zet een warme sfeer neer en vloeien mooi samen met het kleurenschema van de badkamers. Er worden verder veel ruwe elementen gebruikt zoals natuursteen en smeedijzer, daarom viel de keuze op zwarte porselein als bediening van de kranen. Voor een klassieke en neutrale look raden wij een bediening met wit porselein aan.

Ontdek de verschillende kraan afwerkingen:

 

 

messing muurkraan
oosterse badkamer
robuuste muurkraan
messing bad

Baden in luxe

De exclusieve ensuite badkamer bevindt zich onder de balkenstructuur van deze gastenkamer. Een romantische bad ervaring met een his-and-hers badkamermeubel en een luxueus bad in messing. Dit is ongetwijfeld een onvergetelijke bad ervaring en transporteert je naar feeërieke bestemmingen. De koperen kranen versterken de warme zwoele kleuren. Kortom een exclusieve badkamer om uren in te vertoeven.

 

Bekijk al onze baden:

opbouw waskom
badkamer inspiratie maison fred
gouden douche

Boudoir Chique

Wij zeiden al dat we voor deze unieke locatie exclusieve kranen creëerden. Net zoals deze Discovery wastafelkraan waarbij de bediening los in het tablet is verwerkt en de kraan verhoogd is om zo over de ruwe opbouwkom te hellen. Vaker komen we opbouw waskommen tegen in een badkamer ontwerp. Ze hebben een speels effect en je kan kiezen voor ruwe en authentieke materialen. Daarbij hoort de geschikte kraan! Wij opteren graag voor een muurkraan, dit is niet enkel praktisch maar ook onderhoudsvriendelijker.

In de tweede suite is het kleurenpalet heel zorgvuldig gekozen, deze fabelachtige setting geeft een huiselijk gevoel maar is ver van alledaags. De messingen kranen sieren de Italiaanse marmer en ambachtelijke materialen. Ook de radiator wordt een waar sierelement die de ruimte aaneenschakelt.

Bekijk alle wastafelkranen:

badkamer met rode muren
messing keuken
uniek wonen

    naam en emailadres

    naam en emailadres

    naam en emailadres

    Heeft u graag advies bij de uitwerking van uw landelijke badkamer, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij kijken geheel vrijblijvend samen met u naar uw huidige badkamer en werken voor u een aantal opstellingen uit op basis van een eerste gesprek. Wenst u graag reeds wat basis prijzen door te krijgen via e-mail stuur dan zeker een mailtje naar info@badwinkel.be of telefonisch via het nummer 03/645. 37.39

    Deze website is ontwikkeld in samenwerking met RobONTWERPT