Bezoek onze showroom

Bezoek onze Showroom

Bent u geïnspireerd door het bekijken van onze landelijke badkamers en wilt u deze graag een keer komen bezichtigen in onze showroom te Schelle? Of heeft u specifieke vragen?

U bent van harte welkom in onze inspiratie showroom gelegen op de Boomsesteenweg 2, te Schelle. De showroom is geopend van dinsdag t.e.m. zaterdag van 10:00 tot 18:00.

Laat u inspireren door onze 30-tal volledig uitgewerkte badkamers, van klassiek design, strak landelijke tot een  minimalistische vormgeving. Daarnaast laten wij u ook graag kennismaken met een uitgebreide collectie aan kraanwerk, porseleinen spoelbakken, vrijstaande baden, radiatoren, landelijke badkamermeubels op maat, authentieke tegels, origineel behangpapier, en zoveel meer om de volledige inrichting van uw landelijke droombadkamer te realiseren.

Naast een unieke badkamerbeleving kan u ook rekenen op het professioneel advies van onze interieur specialisten. Heeft u een bepaald idee over uw landelijke badkamer of heeft u een praktische probleem in uw ruimte, onze adviseurs bekijken samen met u de beste oplossing en werken indien gewenst een 3D simulatie uit van uw landelijke badkamer.

  Plan uw
  afspraak?

  Uw naam

  Uw email

  Uw Vraag

  klassieke kranen - landelijke wastafelkraan

  Corona maatregelen!

  Bent u toe aan een badkamerrenovatie of start u van nul? Voor al uw badkamerwensen kan u op een veilige manier onze showroom terecht.

  Wij houden rekening met de Covid-19 maatregelen zodat u op een veilige manier kan rondkijken. Onze ruime showroom van 800m² biedt de mogelijkheid per klant 10m² toe te kennen en een veilige afstand van 1,5m te bewaren ook handgel staat tot uwer beschikking.

  Inspiratie nodig?

  Wenst u in voorbereiding van uw afspraak nog enige inspiratie op te doen?

  Bezoek dan zeker onze Pinterest / Facebook en Instagram pagina. Ook staan er op onze website heel wat projecten en sfeerfoto’s.

  Pinterest

  Instagram

  Facebook

  U kan onze showroom alvast vanop afstand bekijken via een virtuele toer.

  Deze website is ontwikkeld in samenwerking met RobONTWERPT